5 de juliol de 2020 5/7/20

Atletes del Playas de Castellón participaran en la renovada Sant Silvestre d'Almassora

Atletes del Playas de Castellón participaran en la renovada Sant Silvestre d'Almassora - (foto 1)
  • Esports trasllada la prova al matí de dissabte i premiarà la millor disfressa

MÉS FOTOS
Atletes del Playas de Castellón participaran en la renovada Sant Silvestre d'Almassora - (foto 2)

Almassora acomiadarà l'any amb la tradicional carrera de Sant Silvestre, la qual se celebrarà el matí del dissabte 30 de desembre i tindrà quatre proves esportives. El Servei Esportiu Municipal (SEM) i el club Animals de Monte han assumit l'organització de la carrera i els seus responsables seleccionaran la disfressa més original, el portador o portadora de la qual es portarà a casa un suculent premi.

Així doncs, la jornada donarà començament en la plaça d'Espanya amb una prova infantil a les 11.00 hores, a la qual li seguirà una carrera de patins. El moment estelar de la jornada arribarà amb l'exhibició d'atletisme, en la qual participarà un grup esportistes d'èlit que militen en el Playas de Castellón. La carrera popular i de disfresses, a les 12.30 hores, tancarà una esdeveniment amb el qual el consistori aspira a "fer de l'esport una activitat familiar divertida i acomiadar l'any amb un somriure", en paraules del regidora d'Esports, Xavier Trenco, qui espera que "el trasllat de la prova al matí de dissabte atraga a més corredors".

Cal destacar que el recorregut de la carrera serà d'una milla (1.609 metres) i la inscripció en la prova serà gratuïta. Els participants podran apuntar-se el mateix dia de la prova i, després de la competició, podran degustar un esmorzar amb dolços tradicionals. Per als més xicotets, l'organització instal·larà atraccions infantils.

Però aquesta Sant Silvestre no serà l'únic esdeveniment esportiu de la festes nadalenques a Almassora. Dissabte que ve 23 de desembre, el poliesportiu La Garrofera acollirà la celebració del VII Memorial Jorge Clausell, organitzat pel Club Almassora Balonmano. Des de les 10.30 hores, els diferents equips del club local disputaran partits amb el Club Balonmano Castelló i el Club Handbol Amposta, en una competició integrada en el Trofeu Diputació de Castelló.

Per la seua banda, els usuaris de la piscina municipal rebran durant la vesprada de dissabte la visita del Pare Noel, el qual arribarà a la instal·lació carregat de regals per a tots els xiquets i xiquetes que participen en els cursos de natació oferits pel SEM. Així mateix, durant la fira Expoentreteniment -del 26 i al 29 desembre-, el Club Pilotari Almassora i el Club Ciclista Velo-ride Almassora realitzaran exhibicions de les seues respectives disciplines i iniciaran als assistents en la pràctica esportiva.

Pujar