27 de novembre de 2020 27/11/20

Almassora tria a Paula Cubertorer Llop com a reina de les festes 2017

Almassora tria a Paula Cubertorer Llop com a reina de les festes 2017 - (foto 1)
  • Té 16 anys, estudia a l'IES Álvaro Falomir i practica equitació

La regidora de Festes d'Almassora, Isladis Falcó, ha confirmat l'elecció de Paula Cubertorer Llop com a reina de les festes 2017. La jove, que estudia primer de Batxillerat a l'IES Álvaro Falomir, es convertirà en la sobirana nombre 56 el pròxim mes de maig i succeirà en el càrrec a Marta Gargallo Limo.

La pròxima reina d'Almassora, que complirà 17 anys coincidint amb l'inici de les festes de Santa Quitèria, practica equitació i és una apassionada de les tradicions locals. Falcó ha recalcat "la seguretat de la Junta Local de Festes que presidisc que, malgrat la seua joventut, estarà a l'altura de les obligacions del càrrec". "El nomenament suposa la continuïtat del cicle, un fet que agraïsc a la pròxima reina i a la seua família", ha declarat l'edil.

Al temps, aquesta part ha recalcat "la dedicació que ha demostrat la seua antecessora, Marta Gargallo Limo, durant tot l'any al costat de les seues dames Laura Brisach Piñana, Aida Calero Blázquez, Laura Falcó Velasco, Andrea, Leva Dolz, África Martínez Simón i Ana Moliner Vila". Per la seua banda, la Junta Local de Festes manté la crida a totes aquelles veïnes nascudes entre 1999 i 2001 que desitgen formar part de la cort d'honor de Paula Cubertorer Llop.

Les noves representants accediran al tron d'Almassora el divendres 12 de maig, l'acte més esperat per la nova reina, i un dia després participaran en la tradicional cavalcada del Pregó. El cap de setmana conclourà amb la romeria a Santa Quitèria en la jornada del diumenge. Les festes en honor a la patrona arrancaran oficialment el divendres 19 de maig i s'estendran fins al diumenge 28.

Pujar