13 de juliol de 2020 13/7/20

Almassora se suma al projecte teatral #AmbLesRefugiades

Almassora se suma al projecte teatral #AmbLesRefugiades - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Almassora se suma al projecte teatral #AmbLesRefugiades - (foto 2)

  Almassora s'ha sumat al projecte teatral europeu Escena Erasmus amb l'espectacle “La gran final”, vinculat al cicle #AmbLesRefugiades. La gira arribarà a la seua fi aquest divendres amb dues passes, un per a públic juvenil i estudiants (12 hores) i un altre per a públic en general que arrancarà a les 20 hores. Les entrades són gratuïtes, limitades a l'aforament del Auditori Les Boqueres.

  #AmbLesRefugiades és un programa de sensibilització social al voltant del drama de les persones refugiades. Està emmarcat en el cicle d'educació en valors “M'importa” de l'IVAJ de la Generalitat Valenciana. “La gran final” és la tercera part de la trilogia sobre les migracions que Escena Erasmus va iniciar amb “El circ de la frontera” i va continuar amb “La fira invisible”.

  Es tracta d'un espectacle interpretat per un elenc procedent de diferents llocs del món per a demostrar sobre l'escenari que és possible treballar junts i superar diferències. A més de joves europeus, en la representació participen refugiats de diferents orígens. En clau d'humor, l'obra està ambientada en un gran estadi de futbol, repleta de cançons i escrita i dirigida per professionals de l'escena valenciana.

  L'espectador se situa en la Unió Europea l'any 2038. La selecció de futbol europea, que participa per primera vegada en un mundial de futbol, arriba a la final. El partit es juga a Europa. Quins seran els seus jugadors i a quins Europa representaran són algunes de les preguntes que l'elenc traslladarà al públic, que es preguntarà què UE haurem sigut capaces de crear i si estem orgullosos d'aquesta, segons resa la sinopsi de l'obra.

   

  Pujar