elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora retorna el rebut del bo d’autobús a l’UJI

Almassora retorna el rebut del bo d’autobús a l’UJI
  • Habilita la sol·licitud presencial i ‘on line’ per a l’alumnat afectat per la COVID-19

El departament de Joventut de l'Ajuntament d'Almassora ha habilitat la plataforma per a la devolució dels rebuts del bo d'autobús a la Universitat Jaume I. El consistori ha obert les sol·licituds de manera presencial i telemàtica amb l'objectiu de facilitar a l'alumnat els mecanismes per al reintegrament de la part proporcional de l'abonament de transport a l'UJI a causa de la suspensió de les classes presencials a partir de mediats de març.

D'aquesta manera, al voltant de 50 estudiants poden sol·licitar cita prèvia en el Servei d'Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) en el 964560001 i acudir a l'hora acordada amb la instància general de sol·licitud de la devolució de l'import (disponible en la pàgina web municipal), el rebut de l'original pagat i la comunicació de dades bancàries (signada i segellada pel banc), també disponible per a la seua descàrrega ‘en línia’.

En cas d'optar per la via telemàtica, l'alumnat haurà de comunicar les dades bancàries per a indicar el número de compte en el qual realitzar el reembossament. Igual que en la sol·licitud presencial, el document ha d'estar signat i segellat per l'entitat bancària. L'enllaç https://www.almassora.es/es/articulos/sol-licitud-de-devolucio-de-rebuts-de-joventut-per-causa-del-covid-19 permet sol·licitar la devolució del rebut després d'indicar el tipus de bo i adjuntar la còpia del rebut pagat.

Per a aquelles persones que no disposen de certificat electrònic (signatura digital) poden sol·licitar-ho en el SIAC amb cita prèvia i acudir a recollir-ho amb el DNI. El departament de Joventut ha habilitat el correu joventut@almassora.es i l'extensió 070 del telèfon 964560001 per a resoldre els dubtes de les persones interessades en el reembossament dels seus abonaments de transport.

Escola Matinera i Vespertina

L'Ajuntament d'Almassora també ha iniciat els tràmits per a la devolució de les quotes de l’Escola Matinera i Vespertina. En total, la quantia frega els 3.000 euros pels serveis no prestats des de l'inici de l'estat d'alarma a mitjan març. El departament de Gestió Tributària escomet el procediment per a la devolució dels rebuts a les més de 200 famílies. Aquest reembossament se suma a la devolució de les taxes per serveis esportius no prestats.

Pujar