30 de novembre de 2020 30/11/20

Almassora repetirà aquest dissabte la Fira Outlet de la platja després de l'èxit de juliol

Almassora repetirà aquest dissabte la Fira Outlet de la platja després de l'èxit de juliol - (foto 1)
  • Tots els negocis participants tornaran a instal·lar-se en Pla de la Torre

La platja d'Almassora albergarà aquest dissabte la seua II Fira Outlet després de l'èxit de l'edició del passat mes de juliol. La iniciativa, una vegada més, part de l'associació Aproca i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Almassora. El regidor de Comerç, Santiago Agustí, ha desvetlat aquest matí les claus de la cita al costat del president de l'entitat, Javier Navarro, que ha destacat la bona acollida de la primera edició com a clau per a repetir la mostra.

Igual que en l'esdeveniment de juliol, la Fira Outlet se celebrarà al costat del consultori sanitari de Pla de la Torre. L'envelat de l'esplanada protegirà a venedors i clients del sol perquè la mostra òbriga les seues portes d'11 a 14 hores i, després d'un breu descans per al menjar, continue l'activitat des de les 17 hores fins a la una de la matinada.

L'edil de Comerç ha destacat el caràcter dinamitzador d'una mostra que tornarà a comptar amb activitats infantils, inflables i un sopar de “pa i porta” perquè “aquesta cita siga molt més que un mercat d'estiu i es convertisca en un referent d'oci”. Santiago Agustí ha destacat que les xifres de vendes de juliol han portat als emprenedors locals a bolcar-se amb aquesta nova edició.

Així ho ha constatat Javier Navarro. “La prova que la iniciativa va funcionar està que els 12 negocis que finalment van participar en la primera edició ens han traslladat la seua intenció de tornar a instal·lar-se aquest dissabte”, ha defensat. El president de Aproca ha agraït a la Regidoria de Comerç “el suport incondicional a totes les iniciatives que proposem i les facilitats per a organitzar aquesta segona fira”.

D'altra banda, l'organització ha insistit que qualsevol veí, amb independència que residisca o no en la platja, pot inscriure's de forma gratuïta en el sopar de “pa i porta” prevista per a la nit del dissabte. Per a participar únicament és necessari reservar plaça en el telèfon 680.581.312 (Javier). Aproca distribuirà vi i gasosa entre els assistents, que només hauran de portar-se el sopar per a compartir taula i estovalles amb la resta de veïns.

Activitat en la platja

La música serà protagonista per a ambientar una jornada de compres a l'aire lliure i també estarà present en la resta de la programació de la platja des del divendres. El grup local Cosetes Bones actuarà en el Roser del Mar a les 20 hores, mentre que Jacaranda oferirà un tribut als Panchos el diumenge a la mateixa hora en l'esplanada de Pitillo.

L'activitat continuarà en la costa local el dissabte de 10 a 12 hores amb el taller infantil “Pesca sostenible” i, a la vesprada, amb una nova edició del mercat d'antiguitats en la calle Tramuntana. La nit estarà reservada al cinema d'estiu amb la projecció “Atrapa la bandera” a les 22.30 hores en Benafelí.

Pujar