3 de desembre de 2020 3/12/20

Almassora inicia el dimecres la selecció de 47 peons agrícoles per a la campanya d'estiu

Almassora inicia el dimecres la selecció de 47 peons agrícoles per a la campanya d'estiu - (foto 1)

  El departament d'Ocupació de l'Ajuntament d'Almassora activarà dimecres que ve el procés de recollida de documentació per a donar ocupació a 47 peons agrícoles durant la campanya d'estiu. Els interessats a optar a aquests llocs, i inscrits en l'INEM com a treballadors agrícoles, hauran de presentar la documentació que hagen rebut en el seu domicili per part del Servef, per tal que la junta puga valorar els seus mèrits.

  Així mateix, tal com ha explicat el regidor d'Ocupació, Roger Beltrán, "aquells treballadors que no disposen d'aqueixa documentació però puguen acreditar que han cotitzat un mínim de tres mesos en el Règim Especial Agrari també podran presentar la seua candidatura per als llocs de treball que oferim". "És una iniciativa dirigida únicament a peons agrícoles, que complementa el Pla d'Ocupació Municipal i les incorporacions de set professionals gràcies al programa Avalem Joves", ha aclarit l'edil.

  Els candidats hauran de dirigir-se a l'oficina d'ocupació durant les vesprades del dimecres 5 i el dijous 6 de juliol, en horari de 15.00 a 18.00 hores. El tècnic municipal els inscriurà en el pla i arreplegarà la documentació sobre la base de la qual el Servef valorarà els mèrits dels treballadors en funció dels ingressos, les càrregues familiars i la participació en programes previs, entre altres indicadors.

  L'Ajuntament d'Almassora ha rebut una subvenció del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) per valor de 60.190,12 euros, una quantitat a la qual l'equip de govern sumarà 10.000 euros, tal com va aprovar la Junta de Govern Local. Amb aquests fons, l'administració local contractarà a 47 peons durant el mes d'agost, una època en la qual "el treball en el camp escasseja".

  Gràcies a la seua col·laboració amb els serveis de manteniment municipals, el consistori garantirà la neteja de camins d'horta i de secà, així com la de sèquies i vessaments. "Aquestes tasques que realitzem durant l'estiu són fonamentals per a evitar obstruccions i inundacions durant els episodis de pluja intensa que es produeixen en els mesos posteriors", ha assegurat Beltrán.

  Pujar