24 de setembre de 2020 24/9/20

Almassora inclourà informació sobre bars i restaurants en el seu nou mapa

Almassora inclourà informació sobre bars i restaurants en el seu nou mapa - (foto 1)

  Dijous que ve tindrà lloc la primera comissió de seguiment del Pla Estratègic de Turisme, creat per l'Ajuntament d'Almassora per tal de marcar les actuacions dels pròxims anys. Una de la propostes que presentarà el consistori en la trobada serà el projecte per a redissenyar el mapa de carrers de la localitat, que des d'enguany inclourà dades sobre bars i restaurants d'Almassora.

  Per a accedir a aqueixa informació, els usuaris hauran d'escanejar el codi QR que figurarà en els mapes, una operació que els portarà fins a la web municipal. Allí, un plànol més reduït els indicarà els restaurants més pròxims a la zona en la qual es troben i, després de punxar sobre la ubicació, podran accedir a dades com l'horari, els preus, el tipus de cuina, el telèfon o l'adreça, informació que el personal municipal ja està recaptant directament dels locals. A més la nova llista de carrers comptarà amb referències als punts d'interès turístic, el quals figuraran agrupats creant rutes, a les instal·lacions municipals i a centres sanitaris i farmàcies.

  "El fet que la informació estiga disponible en línia ens permetrà actualitzar-la i incorporar nous locals o altres serveis d'interès", ha assegurat l'edil de Turisme, Amaya Gómez. Per a la regidora "l'actual mapa necessita un replantejament que el faça més útil, elimine l'excés la informació escrita i integre les nova tecnologies per a oferir a cada usuari les dades que necessita".

  Gómez ha destacat que la iniciativa serà duta a terme en resposta a les peticions realitzades pels clubs esportius i associacions del municipi durant la fase d'elaboració de Pla Estratègic. "Ens van advertir que els visitants que acudeixen a esdeveniments convocats per les seues entitats solen requerir informació sobre locals per a menjar o sopar en el dia, unes dades que ara seran de fàcil accés", ha incidit.

  Així doncs, els suggeriments respecte al disseny de la nova llista de carrers seran uns dels punts del dia de la comissió, a la qual seran convocats tant agents públics com a privats. Durant la trobada, Gómez informarà sobre la resta d'actuacions previstes per a 2017 en matèria de Turisme, així com de les accions que el consistori preveu executar en 2018. En aquest punt, els participants podran traslladar els seus suggeriments per a aquest àrea, de manera que puguen ser valorats abans de l'elaboració del pressupost del pròxim any.

  Pujar