16 de gener de 2021 16/1/21

Almassora frega les 7.000 racions en la III Fira del pinxo i el vi

Almassora frega les 7.000 racions en la III Fira del pinxo i el vi - (foto 1)
  • El Mercat Central centra l’activitat de huit restaurants locals i diverses parades

Truita, carrillera, pernil i formatge, hamburgueses, calamars, dolços… L'oferta presentada pels huit locals i les parades del Mercat Central d'Almassora ha aconseguit vendre prop de 7.000 tiquets durant els tres dies en funcionament de la III Fira del pinxo i el vi. D'aquesta forma, l'edifici del mercat ha estat replet de públic des de la inauguració, divendres passat, fins al migdia de hui.

El regidor de Comerç, Javier Martí, ha agraït al públic l'assistència “massiva” a aquesta tercera fira i als negocis participants “que feren el pas avant i es bolcaren amb aquesta iniciativa que ha resultat un èxit absolut”. La jornada més positiva per als restauradors va ser la del dissabte, amb més de 5.000 tiquets venuts, malgrat que tant en la nit del divendres com aquest matí de diumenge, el Mercat Central ha registrat un degoteig constant de públic.

Aquest espai comercial ha reunit a Duo Gastro-bar, Casa María, La Solera, La Rúa, El Mercat, Santa Quitèria, Pizzeria Di Maria i DiVino en els llocs que estan tancats habitualment per falta d'empresaris interessats a optar a la concessió de les parades. Cadascun dels establiments ha oferit entre quatre i huit propostes diferents per a atendre un públic variat. A ells s'han sumat parades habituals del mercat, que han aprofitat per a elaborar pinxo amb els seus productes.

La fira ha tancat les seues portes a les 14 hores després de servir quasi 7.000 racions des de divendres passat. Famílies, amics i els participants en el ‘flashmob’ celebrat aquest migdia per a commemorar el Dia Internacional de la Dona han omplit el Mercat Central i la plaça d'Espanya. Segons l'edil de l'àrea, el preu de les consumicions, amb tiquets de tres euros per a un pinxo i una beguda o de cinc euros per a dues racions i una beguda, així com el bon temps i els grups musicals contractats, han sigut determinants per a l'èxit de la fira.

Pujar