elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora estrenarà servei d’orientació jurídica al novembre

Almassora estrenarà servei d’orientació jurídica al novembre
  • Disponible els dimarts de 10 a 14 hores en el segon pis de l’Ajuntament

L'Ajuntament d'Almassora estrenarà la setmana vinent el servei JustiPROP, una oficina d'orientació jurídica de proximitat que atendrà el veïnat tots els dimarts de 10 a 14 hores en la segona planta de l'edifici consistorial. El regidor de Personal ha tramitat amb els responsables de JustiPROP la inclusió d'aquest servei en la cartera de tràmits municipals. És finançat per la Generalitat Valenciana i prestat per professionals de l'advocacia.

Entre altres comeses, JustiPROP oferirà informació en mediació, assistència a les víctimes del delicte, dades de contacte de seus judicials, recursos públics i privats per a la protecció i defensa dels drets i interessos legítims i tràmits administratius davant el registre civil, mercantil i de la propietat.

L'oficina d'Almassora oferirà, a més, assessorament i orientació jurídics previs al procés per a reclamar la tutela judicial dels drets i interessos quan tinguen per objecte evitar el conflicte judicial o analitzar la viabilitat de la pretensió. També donarà suport per a realitzar consultes electròniques de tràmits judicials o administratius en matèria de justícia prèvia autorització.

El regidor de Recursos Humans, Javier Mollá, s'ha reunit amb els responsables del servei per a tancar la tramitació i ha animat a la població a utilitzar aquesta eina gratuïta per a tota la ciutadania d'Almassora “amb l'objectiu d'evitar desplaçaments i costos que podem prestar des d'ací amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i el Consell Valencià de Col·legis d'Advocats”.

Les persones interessades a utilitzar aquesta oficina poden passar per l'Ajuntament a partir de la setmana vinent amb ús obligatori de màscara durant la seua estada en l'edifici consistorial. Per a això han de dirigir-se al Servei d'Atenció i Informació Ciutadana (SIAC) per a sol·licitar cita prèvia a través del 964560001 o bé realitzar la sol·licitud a través de l'apartat Cita Prèvia de la web municipal www.almassora.es

Pujar