4 d’agost de 2020 4/8/20

Almassora destina més de 15.000 euros de festes en treballs per a empresas locals

Almassora destina més de 15.000 euros de festes en treballs per a empresas locals - (foto 1)
  • Les labors consisteixen a reparar escenaris i carrosses pròpies del consistori

L'Ajuntament d'Almassora ha decidit destinar 15.340,38 euros de la Regidoria de Festes per a la reparació d'escenaris i carrosses pròpies per part d'empreses locals. Després de la suspensió dels festejos de maig, l'àrea de festes ha decidit realitzar arranjaments en material propi que mostrava desperfectes com a escenaris per a les actuacions o carrosses per als pregons. D'aquesta manera, després de l'aprovació d'aquesta inversió, l'equip de govern ha optat per contractar empreses locals per a aquestes labors.

En primer lloc, fusters i pintors realitzaran la feina amb els escenaris propietat de l'àrea de festes. Els treballs d'arranjament d'aquests consisteixen a reparar taulons que estan en males condicions, repassar gàbies de ferro de les bases, pintar amb antilliscant la part on actuen els protagonistes, arreglar les escales en mal estat i canviar les fustes que es troben deteriorades per l'ús.

En segon lloc, manyans i mecànics són els encarregats de les carrosses que ixen en els pregons de les festes patronals o bé en els festejos nadalencs. Així, ells reforçaran els eixos de les carrosses, canviaran els pneumàtics i llandes, arreglaran el rodament que usa l'articulació del braç d'una d'elles, pintaran les impressions en les parts externes i soldaran els eixos de les carrosses amb més antiguitat.

“Sabem que les nostres empreses locals estan passant un moment complicat per la situació econòmica i social provocada per la pandèmia; per això, hem destinat fons de les festes de Santa Quitèria per a reparacions elaborades per comerços d'Almassora i així aportar el nostre granet d'arena en la reactivació econòmica de la nostra localitat”, ha declarat la regidora de Festes, Isladis Falcó.

Els més de 15.000 euros de totes dues actuacions s'uneixen a les mesures preses per l'equip de govern per a reactivar l'economia de la localitat. Alguns exemples són el Pla Reactivem Almassora amb més de 90.000 euros invertits, el Pla d'Ocupació, la incorporació dels 45 peons agrícoles, la devolució de les taxes esportives i d’escoletes, l'exempció de la taxa per a les terrasses d'hostaleria, etc.

Pujar