elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora col·laborarà amb el CEEI per a impulsar la innovació empresarial

Almassora col·laborarà amb el CEEI per a impulsar la innovació empresarial
Almassora col·laborarà amb el CEEI per a impulsar la innovació empresarial
  • L'alcaldessa, María Tormo, aposta per ressituar a la localitat en el mapa econòmic, tenint com a focus un sector industrial sòlid i l'atracció de noves inversions

  • L'Ajuntament i l'entitat impulsen des de fa anys el Certamen de l'Esperit Emprendedor, en el qual estudiants Batxillerat i FP ideen projectes empresarials

L'alcaldessa d'Almassora, María Tormo, s'ha reunit amb el director del Centre Europeu d'Empreses i Innovació (CEEI) de Castelló, Justo Vellón, per a abordar possibles vies de col·laboració entre les dues institucions amb l'objectiu d'impulsar la innovació empresarial.

En la trobada, Tormo va mostrar el seu suport al Certamen de l'Esperit Emprenedor d'Almassora, que camina cap a la seva huitena edició. Es tracta d'una iniciativa en la qual estudiants dels instituts Álvaro Falomir, Vila-roja i el Centre d'FP Cervantes construeixen projectes empresarials, des de la diferenciació respecte a la resta de mercat, la definició de productes o serveis, l'estratègia comercial, la viabilitat financera o la presentació del projecte, entre altres.

“El nostre propòsit és que Almassora ocupi un lloc destacat quant a innovació empresarial es refereix, tenim un teixit industrial sòlid, que volem continuar potenciant per a atraure talent i inversions. Volem ressituar a Almassora en el mapa econòmic”, ha explicat l'alcaldessa.

Per part seva, Vellón ha traslladat a Tormo la predisposició del CEEI a col·laborar amb totes aquelles iniciatives relacionades amb el foment de l'emprenedoria i la competitivitat empresarial. A més, ha insistit en la necessitat de continuar apostant per les starups i la seva connexió amb les grans empreses. Una vinculació que també ha d'arribar a les pimes.

Pujar