elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Almassora arreplega la bandera blava que distingeix la qualitat de la platja Benafelí

Almassora arreplega la bandera blava que distingeix la qualitat de la platja Benafelí
  • L'Ajuntament està acabant d'ultimar una completa agenda d'activitats este estiu per a oferir una àmplia oferta d'activitats esportives, culturals i mediambientals

MÉS FOTOS
Almassora arreplega la bandera blava que distingeix la qualitat de la platja Benafelí - (foto 2)

L'alcaldessa d'Almassora, Maria Tormo, ha arreplegat este dilluns la bandera blava de la platja de Benafelí en un acte celebrat a la platja del Carregador d'Alcossebre, que ha estat presidit per la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas. D'esta manera, Tormo, qui ha estat acompanyada de la regidora de Turisme i Platges, Silvana Rovira, ja disposa d'este distintiu que reconeix la qualitat del litoral almassorí i que, ben aviat, s'onejarà a la platja distingida.

La bandera blava és un reconeixement que concedeix l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), entitat encarregada d'atorgar estos reconeixements, que situen a la Comunitat Valenciana com la regió d'Espanya amb més banderes blaves (159).

“Este distintiu avala que Almassora compta amb una platja òptima per al bany, amb estàndards de qualitat ambiental, a més de reconéixer que disposa de nombrosos servicis a l'abast dels veïns i visitants”, ha assenyalat l'alcaldessa, qui ha animat a tots a visitar este estiu Almassora “perquè és un lloc únic que val la pena conéixer-lo i descobrir-lo”.

Es tracta d'una platja de 450 metres de longitud i 20 metres d'amplària, de caràcter urbà i un onatge moderat, que combina els trams d'arena fina amb les zones de cudols. Hi ha zona de pàrquing, un punt d'accessibilitat per a facilitar el bany a persones amb mobilitat reduïda, una zona infantil i una altra d'accés a embarcacions, així com lavabos, llavapeus, àrea d'esports i servici de socorrisme durant la temporada estival.

Per part seua, la regidora de Platges i Turisme ha indicat que estan acabant d'ultimar una completa agenda d'activitats este estiu per a oferir una àmplia oferta d'activitats esportives, culturals i mediambientals amb el clar objectiu que els veïns de totes les edats puguen gaudir de cursos, actuacions o tallers.

Sender blau

Cal recordar que esta bandera blava se suma al distintiu de Sender Blau que llueix en el recorregut de la desembocadura del riu Millars al seu pas per Almassora. Este reconeixement destaca el compromís de l'Ajuntament d'Almassora en la recuperació i posada en valor d'este itinerari paisatgístic que promou l'educació ambiental i el gaudi sostenible de l'entorn a través de la realització d'activitats recreatives, esportives i turístiques sostenibles.

Pujar