28 de gener de 2020 28/1/20

Aitana Safont, esportista de l’any en la gala anual d’Almassora

  • El jurat professional lliura nou premis honorífics i, els clubs, altres 22

L'atleta Aitana Safont Falomir s'alça hui amb el premi a millor esportista de l'any en la Gala de l'Esport Local d'Almassora. La llançadora de martell va començar la seua marxa en 2013 i, després de provar diverses disciplines, es va especialitzar en la que enguany l'ha portada a guanyar el Campionat d'Espanya dos anys després del seu debut. Hui rep la màxima distinció local al costat d'altres vuit esportistes.

La Gala de l'Esport Local, prevista per a les 20 hores a la Casa de la Cultura, reconeixerà també els mèrits de: Miguel Ángel Tena García (esment especial), Toni Herrera Abellán (mèrit esportiu), Álvaro Mateu Beltran (director esportiu), Rafael Fontestad Simó (trajectòria esportiva), Almassora Club Patí (club de l'any), Fernando Pagán Clausell (esportista veterà), Adrián Valero Badenas (esportista revelació) i Fran Manrique Mingol (esportista promesa).

El jurat professional els ha triat com a mereixedors dels màxims assoliments, mentre que els clubs d'Almassora han proposat als seus propis integrants. Els premis populars són per a: Paula Viedma, Sandra Valentina, Sara Rosca, els germans Adriana i Alexis Felip, Lara Costa, Manel Ortiz, Sergi Manrique, Joel Avellaneda, Adrián Bernal, Rommel Fabricio Blacio, Ariadna Trenco, José Enrique Piquer, Laura Hanganu, Aquiles Perete, Naiara Muñoz, Gabriela Martínez, Pilar Guerola, Marc García, Armando Ferreira, Arnau Castelló, Alba Herrero i Fernando Pagán.

La Gala de l'Esport d'Almassora també reconeixerà als esportistes que, gràcies als més de 7.300 euros concedits en subvencions municipals, porten el nom d'Almassora als diferents campionats de les seues disciplines. Són: Pau Borillo, Jorge Casals, Lola Estrada, Adriana i Alexis Felip, Izan Lahoz, Sergio Martínez, Juan Miró, Adrián Pruñonosa, Aitana Safont i Adrián Valero.

L'alcaldessa, Merche Galí, i una representació de la corporació municipal entregaran els guardons durant l'acte que conduirà el periodista Salva Campos i en el qual no faltarà una referència al jurat professional. El consistori vol agrair així la labor de la presidenta de l'Associació de la Premsa Esportiva de Castelló, Yolanda Peris; el responsable de les instal·lacions esportives del Patronat d'Esports de Castelló, Juan Violeta; els periodistes Pepe Beltrán i Javier Navarro, i els tècnics responsables del Servei Esportiu Municipal (SEM).

Pujar