24 de febrer de 2020 24/2/20

El PP aconsegueix el suport dels partits per a instal·lar caixers automàtics a la platja

El PP aconsegueix el suport dels partits per a instal·lar caixers automàtics a la platja - (foto 1)
  • María Tormo, portaveu del PP a l'Ajuntament d'Almassora, defensa una iniciativa que demanen els veïns d'una costa “que mereixen disfrutar de tots els serveis bàsics”

El Partit Popular a l'Ajuntament d'Almassora va aconseguir ahir en ple el suport a la seua moció per a promoure la instal·lació de caixers automàtics a la platja. “Celebrem que la iniciativa haja comptat amb el suport de tots els partits perquè l'objectiu és que els qui resideixen en la costa gaudisquen de les mateixes prestacions i serveis que tenim els qui residim en el nucli urbà”.

Des del PP d'Almassora, María Tormo, regidora i portaveu del Grup Municipal, va reivindicar la màxima atenció “per a una costa que en aquests moments està patint l'assot d'un temporal devastador”. “Hem d'atendre les seues necessitats amb fets, perquè lamentablement les paraules no s'han traduït en mesures efectives i han generat més desesperació entre els residents”.

La portaveu del PP a Almassora ha reivindicat un “front comú” per a ser capaços “d'actuar amb mesures útils que donen servei a demandes bàsiques”. La del caixer automàtic era una necessitat “que ens van traslladar els residents i que creiem que no pot quedar en l'oblit”. En aquest sentit, ha assenyalat la regidora, “agraïm que tant PSPV com Ciutadans, el seu soci, ens hagen donat suport la iniciativa. Ara només mancada que treballen per a garantir que es fa efectiva”.

Des del PP d'Almassora han agraït que la moció prosperara i han aprofitat per a reivindicar altres infraestructures “fonamentals i prioritàries”. “En un moment en el qual la nostra costa està patint un duro temporal, és necessari revisar les necessitats bàsiques que eviten els danys tant en infraestructures públiques com en domicilis privats”. Així mateix, “no podem abandonar la pantalla verda un any més reservant 20.000 euros escassos a la compra de sòl. Com tampoc podem quedar-nos de braços plegats davant la necessària obertura de l'avinguda Mediterrània, la construcció del bulevard ràpid a la costa o la construcció d'un passeig marítim que reforce i dignifique el nostre litoral”.

Pujar