17 de novembre de 2019 17/11/19

El PP aconsegueix el consens per a que Almassora recepte esport als centres de salut

El PP aconsegueix el consens per a que Almassora recepte esport als centres de salut - (foto 1)
  • La moció recolzada por todos los grups coordina professionals metges i esportius per a que l'educació física es contemple com una prescripció mèdica a valorar

El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora ha aconseguit que l'esport s'incorpore en els centres de salut com una prescripció mèdica a tindre en compte. Així es va acordar aquest dilluns en ple per la unanimitat dels grups a proposta d'una moció del PP que plantejava incorporar l'exercici i l'educació física com a recomanacions mèdiques per a millorar la salut.

“Celebrem que aquesta iniciativa, que és positiva per a tots els nostres veïns, prospere”. “Desitgem que s'aplique i la coordinació entre professionals mèdics i esportius redunde en la nostra població”. Així ho ha considerat Paco Soriano, regidor del PP en la localitat, qui va ser l'encarregat de defensar la iniciativa. “La suma dels coneixements mèdics i esportius pot ser de gran utilitat i benefici per als pacients. Per això, el plantejament passe d'una coordinació entre tots dos sectors per a incloure l'exercici i l'esport en les prescripcions mèdiques”.

La moció se suma a la bateria de mesures presentada pel PP en defensa de la sanitat pública i de la seua excel·lència. “Des del Consell que governa el PSPV s'ha exercit en els últims anys una retallada en serveis i prestacions que obliguen a molts dels nostres veïns a demorar intervencions i a traslladar-se a altres centres sanitaris per a ser atesos”.

Des del PP, “continuarem donant suport a el sistema públic de salut com un dels pilars fonamentals del nostre estat de benestar”. I tal com ha considerat Soriano, “ho farem denunciant les retallades d'un Consell que l'alcaldessa del PSPV maquilla de forma descarada i reivindicant el que per justícia mereixen les nostres famílies: serveis, prestacions, oportunitats i qualitat de vida”.

ocultar
El PP aconsegueix el consens per a que Almassora recepte esport als centres de salut
Pujar