elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Videojocs creats per alumnat d'Enginyeria Multimèdia de la Universitat d'Alacant, demà dimarts en Youtube UA en l'esdeveniment #UAGames

Videojocs creats per alumnat d'Enginyeria Multimèdia de la Universitat d'Alacant, demà dimarts en Youtube UA en l'esdeveniment #UAGames
  • Daniel Parente, CEO d’Hydra Interactive Entertainment, avaluarà els videojocs i parlarà sobre la seua experiència en el sector

MÉS FOTOS
Videojocs creats per alumnat d'Enginyeria Multimèdia de la Universitat d'Alacant, demà dimarts en Youtube UA en l'esdeveniment #UAGames - (foto 2)
Videojocs creats per alumnat d'Enginyeria Multimèdia de la Universitat d'Alacant, demà dimarts en Youtube UA en l'esdeveniment #UAGames - (foto 3)

Arriba #UAGames a la Universitat d'Alacant. Des de l'Escola Politècnica Superior s'organitza tots els anys la presentació dels videojocs sota l'esdeveniment #UAGames, i dels projectes de gestió de continguts en l'activitat #UAContenidos. Estudiants de 4t del grau en Enginyeria Multimèdia presentaran els dies 1 i 2 de juny els seus projectes de creació i desenvolupament de videojocs i d'aplicacions treballats al llarg del curs acadèmic.  Els esdeveniments es retransmetran en directe a través del Canal Youtube UA.

#UAGames és l'esdeveniment anual de l'itinerari de Creació i Entreteniment Digital del grau d'Enginyeria Multimèdia de l'EPS de la UA en el qual es presenten els videojocs resultat del programa acadèmic de 4t curs, fonamentat en la metodologia d'aprenentatge basat en projectes (ABP), que es fonamenta en el treball dels estudiants, sense exàmens, i que avaluen les assignatures sobre la base del projecte realitzat.

Els videojocs han sigut desenvolupats íntegrament per estudiants d'Enginyeria Multimèdia durant nou mesos partint d'una idea original pròpia i treballant en grups de cinc o sis persones, que emulen la rutina laboral d'una empresa del sector en la creació d'un videojoc. Són, enguany, un total de vuit grups.

L'esdeveniment consisteix en pitches de producció, és a dir, els grups ABP presenten una proposta documentada del seu videojoc orientada a la cerca d'inversors. Per a fer-ho, es compta amb la presència d'un professional de prestigi en el sector dels videojocs, que proporciona la seua opinió dels projectes i realitza una xarrada sobre aspectes importants del món professional dels videojocs.

Des de les 11.00 hores i fins a les 12.30 hores, alumnat de 4t de grau d'Enginyeria Multimèdia que ha estat treballant en la creació i desenvolupament de videojocs al llarg del curs 2020/2021, els presentaran en directe a través del canal Youtube de la UA. Daniel Parente, CEO d’Hydra Interactive Entertainment, avaluarà els videojocs com a productes de mercat. Després de la seua avaluació, ens transmetrà la seua experiència en el sector en la xarrada que oferirà a partir de les 12.45 hores, en la qual parlarà sobre la indústria del videojoc.

Els grups i videojocs que participen són: Grup Aesir Rune amb Viking; Blue Amber amb Gunkour; Guardian Raven amb Soul Mirror; Hardbytes amb el videojoc HyperAdrenaline; Nonagon amb Pandemic!; Radiant Games amb el videojoc Cove; el grup Randomy Games amb Disaster Gauntlet i Sparklight amb IKO.

Parente és emprenedor; CEO d’Hydra Interactive Entertainment; fundador de Bootstart (micromecenatge i acceleració d'empreses creatives); cofundador d'Albatech (tecnologia per a la qualitat de vida); exdirector de l'Àrea de Tecnologia i Entreteniment d’ESNE, que incloïa els graus i màsters de Disseny i Desenvolupament de Videojocs; Cinema d'Animació; Enginyeria de Cloud Computing i Computació Ubiqua, MBA en Gestió d'Empreses, Continguts Digitals i Videojocs, màster en Desenvolupament de Dades Massives i Analítiques, màster en Ludificació i màster en Disseny i Desenvolupament de Videojocs PlaystationFirst d'ESNE/Universitat Camilo José Cela/Universitat Rei Joan Carles; creador i director de les Madrid Game Conference i Madrid Animation Conference; bloguer i escriptor.

L'esdeveniment estarà coordinat per Francisco Gallego i Carlos Villagrá, professors del Departament de Ciència de la Computació i Intel·ligència Artificial.

Pujar