elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Universitat d'Alacant i AEPA impulsen un títol universitari en matèria d'igualtat

La Universitat d'Alacant i AEPA impulsen un títol universitari en matèria d'igualtat
  • La institució alacantina i l’Associació d’Empresàries, Professionals i Directives de la Província d’Alacant uneixen esforços per a oferir formació de gènere a les empreses

  • El conveni que avui han subscrit Amparo Navarro i Marcela Fernández també preveu pràctiques d’estudiants en l’associació empresarial i les seues empreses associades

MÉS FOTOS
La Universitat d'Alacant i AEPA impulsen un títol universitari en matèria d'igualtat - (foto 2)
La Universitat d'Alacant i AEPA impulsen un títol universitari en matèria d'igualtat - (foto 3)
La Universitat d'Alacant i AEPA impulsen un títol universitari en matèria d'igualtat - (foto 4)

La Universitat d’Alacant i l’Associació d’Empresàries, Professionals i Directives de la Província d’Alacant (AEPA) col·laboraran per a posar en marxa un títol propi de la Universitat d’Alacant en matèria d’igualtat, tal com han fet públic aquest divendres després de la signatura d’un conveni de col·laboració que han subscrit la rectora, Amparo Navarro, i la presidenta d’AEPA, Marcela Fernández, a la seu d’Alacant, edifici de Sant Ferran.

Navarro ha destacat que «aquest conveni obri una porta a col·laborar en moltes qüestions en les quals coincideix l’interès tant d’AEPA com de la Universitat d’Alacant, i per a començar ens hem fixat en la necessitat de formació en matèria d’igualtat. Les empreses hauran d’implantar plans en aquesta matèria, i per a fer-ho cal gent formada, amb coneixements i habilitats per a realitzar-los i dur-los a terme. Aquesta serà la raó d’aquest nou títol en el qual començarem a treballar».

Per part seua, Marcela Fernández ha assenyalat la «importància de comptar amb la Universitat d’Alacant», tant en la posada en marxa d’aquesta iniciativa, «que tindrà una gran demanda entre les empreses alacantines», com en «diferents projectes» que la presidenta d’AEPA espera que veuran la llum al costat de la UA després de la signatura del conveni.

L’acord servirà per a obrir un canal de col·laboració en matèria de pràctiques estudiantils, tant en la mateixa associació, com en les empreses que la componen.

En la reunió han participat, a més de la rectora i la presidenta d’AEPA, la secretària general de la Universitat d’Alacant, Esther Algarra; la vicerectora de Transferència, Innovació i Divulgació Científica, María Jesús Pastor, i la directora del Secretariat d’Igualtat, Carmen Vives, per la UA, i Pepa Ripoll, vicepresidenta de l’Associació d’Empresàries, Professionals i Directives de la Província d’Alacant.

 

Pujar