22 d’octubre de 2020 22/10/20

Una trentena de persones, sancionades per incomplir les mesures durant una celebració religiosa a Alacant

Una trentena de persones, sancionades per incomplir les mesures durant una celebració religiosa a Alacant - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Una trentena de persones, sancionades per incomplir les mesures durant una celebració religiosa a Alacant - (foto 2)
  Una trentena de persones, sancionades per incomplir les mesures durant una celebració religiosa a Alacant - (foto 3)
  Una trentena de persones, sancionades per incomplir les mesures durant una celebració religiosa a Alacant - (foto 4)

  La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa que la Policia Local ha hagut d'intervindre en el matí del dissabte per a dissoldre i denunciar una celebració religiosa que s'estava celebrant a la platja de l'Almadrava, incomplint la mesura de seguretat que estableix que no es poden mantindre reunions de més de 10 persones per a fer front a la pandèmia.

  Segons fonts policials els fets van tindre lloc a les 12 del matí, quan els agents policials que inspeccionen les platges van localitzar a un grup amb desenes de persones reunides en un bateig Ortodox a la platja de l'Almadrava, tots estaven al voltant d'una carpa que s'havia instal·lat en l'arena, i s'estava realitzant la celebració incomplint les normes anti Covid.

  Els agents policials per tals fets van denunciar als responsables de la celebració i van dissoldre immediatament la trobada per a evitar contagis de Covid a Alacant.

  Dispositiu seguretat imposa 72 denúncies en una nit a Alacant

  Així mateix en l'operatiu nocturn de vigilància i control per al compliment de les mesures de seguretat la Policia Local d'Alacant ha imposat un total de 72 denúncies per desobediència, 41 actes per no usar màscares, 19 per consum d'alcohol en botellons, 1 per consum de substàncies estupefaents i 1 denúncia per l'ordenança neteja.

  La Policia ha intervingut també dissolent un *macrobotellon al parc del Palmerar, i en control de presumptes carreres de cotxes que se celebren en Aigua Amarga, localitzant una concentració on s'efectua control dels documentació dels vehicles i persones i els agents imposen tres denúncies a vehicles .

  En les inspeccions per a fer complir les mesures restrictives establides en els sectors de l'oci, l'hostaleria i restauració la Policia Local ha denunciat a quatre establiments, dos per no respectar distància de seguretat entre taules i dues actes per tindre música a les terrassa. A més la Unitat d'Obertures ha realitzat quatre inspeccions a zona *ZAS, amb vigilàncies a decrets de suspensió, tancant un d'ells en platja de Sant Joan.

  El regidor de Seguretat, José Ramón González, ha demanat “màxima responsabilitat a tots, no hem de baixar la guàrdia ja que els contagis continuen creixent, i aquest cap de setmana han sigut moltes les sancions que la Policia Local ha hagut d'interposar amb prop d'un centenar de denúncies a persones que no estaven portant l'obligada màscara o es trobaven realitzant botellons a la nostra ciutat”.

  Dins dels controls de trànsit organitzats en aquesta matinada en els accessos i eixides de la ciutat per la Policia Local la Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents ha instruït dues diligències judicials per conduir sota la influència de begudes alcohòliques una d'elles en un accident i una administrativa, i también un atestat per una presumpta falsedat en permís de conducció.

  La Policia rep 129 denúncies per festes i soroll

  Per la seua part informar que els caps de setmana s'estan rebent moltes denúncies de festes de particulars que molesten als veïns, la nit del divendres es van denunciar 68 i la del dissabte 61, i l'Ajuntament sol·licita respectar la mesura d'evitar agrupacions de més de 10 persones per a previndre el Covid, i no posar la música alta per a respectar les normes de convivència.

  La Policia Local també va intervindre a les 5.40 hores amb quatre contenidors cremats tots en la zona de la platja de Sant Joan, i un incendi en una terrassa situada al carrer del Doctor Nieto, que s'apaga sense arribar a intervindre els bombers.

  Pujar