elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

'Cap a la transició verda i la recuperació: opcions de política fiscal en matèria ambiental', nou seminari al IUACA en línia demà dijous

'Cap a la transició verda i la recuperació: opcions de política fiscal en matèria ambiental', nou seminari al IUACA en línia demà dijous

  Continua a l’Institut Universitari de l’Aigua i de les Ciències Ambientals (IUACA) de la Universitat d’Alacant el Cicle de Seminaris sobre Aigua, Medi Ambient i Sostenibilitat. En aquesta ocasió, el dijous 22 abril del 2021, des de les 17.00 i fins a les 18.30 hores, el Seminari «Cap a la transició verda i la recuperació: opcions de política fiscal en matèria ambiental» serà impartit en línia per Elizabeth Gil García, professora de Dret Financer i Tributari de la UA.

  Per a fer la inscripció a la videoconferència cal contactar amb patricia@ua.es, i s’haurà d’indicar nom i cognoms. Es farà a través de Google Meet.

  Gil García és llicenciada en Dret (2012), màster universitari en Dret Ambiental i Sostenibilitat (2013) i doctora en Dret (2016) per la UA. Ha participat en Congressos nacionals i internacionals com a ponent i comunicant. Actualment, participa en diversos projectes d’investigació. Així mateix, ha sigut investigadora visitant en l’International Bureau of Fiscal Documentation, Institute for Austrian and International Tax Law i en el Max Planck Institute for Tax Law and Public Finance. A més, ha sigut professora visitant a la Universitat Autònoma de Madrid en el primer semestre del curs 2017/2018.

  Compta amb publicacions en revistes especialitzades i de referència, a nivell nacional i internacional, entre les quals cal destacar les següents: Los incentivos fiscales a la I+D+i (Tirant lo Blanch, 2017); De la planificación fiscal “agresiva” hacia una planificación “sustantiva”: ¿es éste el nuevo paradigma? (Revista de Contabilidad y Tributación, 2017); Addressing the hybrid PE mismatches. The guidance of the Code of Conduct (European Taxation, 2017); The Effect of Anti-Avoidance Provisions Regarding the Promotion of Innovation: Considerations from a Tax Policy Perspective (Bulletin for International Taxation, 2016); El diseño de la tributación ambiental basado en la existencia de una finalidad extrafiscal específica: especial referencia al céntimo sanitario (Revista Aranzadi de Derecho Ambiental, 2014).

  L’activitat està organitzat pel IUACA, dins del projecte CAMPUSHABITAT5U, i la Càtedra de l’Aigua de la UA i la Diputació Provincial d’Alacant, i és un dels molts seminaris que s’imparteixen dins del Cicle de seminaris sobre Medi Ambient, Aigua i Sostenibilitat.

  Pujar