elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Teatre Arniches ofereix una estrena absoluta en clau de comèdia i acomiada la programació familiar

El Teatre Arniches ofereix una estrena absoluta en clau de comèdia i acomiada la programació familiar
  • ‘Mamá se va de viaje’ és l’estrena absoluta de l’última obra de Juan Luis Mira

 L’Institut Valencià de Cultura continua oferint el seu cicle ‘Des d’ací’ amb companyies i professionals alacantins. La companyia Combinats i La Carreta Teatre arriben al Teatre Arniches els dies 9 i 10 de juny.

‘Mamá se va de viaje’ és un espectacle escrit i dirigit per l’alacantí Juan Luis Mira, l’estrena absoluta del qual serà el divendres 9 de juny a les 20.30 hores.

Pepa Sarrió i José Antonio Pérez Frescos són mare i fill en aquesta comèdia que ens incita a reflexionar sobre algunes situacions en què la vida ens posa a prova. Un fill amb compromisos econòmics i una mare a punt d’emprendre un viatge sense retorn.

Autor, director, músic i docent, Juan Luis Mira és una de les figures clau de la dramatúrgia alacantina contemporània, amb més de 40 obres entre peces de teatre, narrativa, poesia i assajos sobre arts escèniques.

El dissabte 10 de juny, a les 18.30, el públic familiar té l’última cita de la temporada amb Som Menuts, sota el guiatge de l’elxana La Carreta Teatre, que presenta ‘L’encanteri del drac’.

La Carreta Teatre adapta un relat d’Antonio Amorós per a submergir-se en l’univers dels joglars medievals i contar la llegendària història d’un jove heroi, que ha de salvar el seu poble de la maledicció d’un dragó.

Una història repleta d’importants valors humans; la defensa dels espais naturals; la valentia, siga quin siga el gènere, o l’aposta per l’ús de la raó abans que la força.

Venda d’entrades:

‘Mamá se va de viaje’

https://taquilla.ivc.gva.es/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=0906mama

‘L’encanteri del drac’

https://taquilla.ivc.gva.es/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=1006drac

Pujar