11 de desembre de 2019 11/12/19

Sánchez: “Des de Cs continuarem lluitant per una societat més lliure i amb els mateixos drets per a tots”

Sánchez: “Des de Cs continuarem lluitant per una societat més lliure i amb els mateixos drets per a tots” - (foto 1)
  • La portaveu de Cs a Alacant lamenta que “alguns tracten de convertir l'Orgull en una causa partidista” i crida a “combatre tots junts l'homofòbia”

MÉS FOTOS
Sánchez: “Des de Cs continuarem lluitant per una societat més lliure i amb els mateixos drets per a tots” - (foto 2)
Sánchez: “Des de Cs continuarem lluitant per una societat més lliure i amb els mateixos drets per a tots” - (foto 3)

“Des de Ciutadans (Cs) continuarem lluitant per una societat més lliure i igualitària, on es garantisquen els mateixos drets per a tots”. Així s'ha pronunciat la portaveu de Cs a Alacant, Mari Carmen Sánchez, en la celebració de l'Orgull a la ciutat, “una festa a la qual Cs assisteix, com ha fet sempre, per a reivindicar la llibertat i la igualtat”.

Sánchez ha recordat que “Cs ha defensat sempre les reivindicacions del col·lectiu” i ha lamentat que “alguns, no obstant això, vulguen convertir aquest acte en una guerra partidista”. “En cada orientació sexual caben moltes ideologies, per la qual cosa intentar apropiar-se de la bandera LGTBI és un error”, ha explicat. 

En aquest sentit, la també vicealcaldesa i regidora de l'àrea LGTBI ha convidat a “caminar tots junts en aquesta causa i combatre l'homofòbia que, per desgràcia, encara existeix en alguns sectors de la societat espanyola”.

 

ocultar
Sánchez: “Des de Cs continuarem lluitant per una societat més lliure i amb els mateixos drets per a tots”
Pujar