11 de desembre de 2019 11/12/19

Potenciar els sectors mitjançant la figura del coordinador de sector, compromís de l'equip 'Fem Festa’

Potenciar els sectors mitjançant la figura del coordinador de sector, compromís de l'equip 'Fem Festa’ - (foto 1)

  La candidatura a la Federació de les Fogueres de Sant Joan encapçalada per Toñi Martín – Zarco Marín ha anunciat que es compromet, en cas de guanyar les eleccions del pròxim mes de setembre, a desenvolupar i afavorir els sectors creant la figura del coordinador de sector.

  L'equip de ‘Fem Festa' s'ha marcat entre els seus objectius potenciar els sectors ja existents amb una nova figura, la del coordinador de sector, de manera que cadascun dels set sectors actuals disposarà d'una persona que participarà en les reunions organitzatives de la Federació, i serà l'encarregada de recollir tota la informació del seu propi sector i assegurar-se que totes les fogueres n’estan degudament informades i ateses. Serà l'interlocutor en cas també de comunicacions urgents o canvis d'última hora.

  “És molt important potenciar els suports als sectors per a facilitar l'organització de totes les associacions, des de les entrades dels diferents actes fins a la seua participació en les desfilades i per a això posarem tots els mitjans necessaris. Creiem que involucrar els membres de les fogueres i barraques és imprescindible, i amb la figura del coordinador de sector es millorarà la comunicació i, per tant, el treball entre Federació i sectors” ha finalitzat Toñi Martín-Zarco.
  Amb els sectors, també, ‘Fem Festa’.

   

  ocultar
  Potenciar els sectors mitjançant la figura del coordinador de sector, compromís de l'equip 'Fem Festa’
  Pujar