elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Plourà a Alacant el dia de Sant Joan?

Plourà a Alacant el dia de Sant Joan?
  • Després de dos anys sense poder celebrar les seues festes grans, els alacantins miren al cel ennuvolat amb preocupació, esperant que la pluja no arruïne aquests dies tan especials i emotius

Després de dos anys sense poder celebrar les seues festes grans, els alacantins miren al cel ennuvolat amb preocupació, esperant que la pluja no arruïne aquests dies tan especials i emotius. Però sens dubte, si hi ha un dia marcat a foc en el calendari de les Fogueres és el dia de Sant Joan.

Un dia que a més enguany és festiu retribuït i no recuperable en tota la Comunitat Valenciana i que suposa el primer pont de l'estiu, en el qual molts aprofiten per a avançar les anhelades vacances amb una xicoteta escapada.

Tenint en compte la previsió per als pròxims dies, Alacant podrà tancar en gran les Fogueres 2022. A pesar que per a aquest dimarts, 21 de juny, hi ha fins a un 80% de possibilitat de ruixats durant la vesprada i gran part de la nit, segons avança en la seua predicció l'Agència Estatal de Meteorologia.
El dimecres tornarà a lluir el sol, però el dijous tornen de nou els núvols i la probabilitat de pluges puja a un 15%.

Per al divendres, 24 de juliol, els alacantins podran gaudir de l'últim dia de Fogueres sense témer massa a la climatologia, perquè la probabilitat de ruixats disminuirà fins al 5%, i a partir de les 12h del migdia brillarà el sol. Quant a les temperatures, oscil·laran entre els 19 °C de mínima i els 33 °C de màxima.

Pujar