elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mercadets nadalencs a la ciutat d'Alacant que no te pots perdre

Arxiu
Arxiu
  • El passeig central de l'avinguda de Federico Soto acollirà el Mercat de Nadal i també es podran visitar el Mercat de la Cascaruja i Porrate Nadaleño

Alacant arrenca la programació nadalenca amb una infinitat d'activitats per a totes les edats i els gustos. Des del Betlem Gegant, que figura al Llibre Guiness dels Rècords des del 2019, els mercats ambulants, les activitats esportives, culturals, de promoció del comerç, les atraccions infantils i els concerts se sumen a un calendari propi d'aquestes dates que et resumim en aquest reportatge.

L'objectiu de la campanya 'Alacant, el teu millor Nadal', és convertir la ciutat en un referent per a aquestes celebracions prenent com a referència la font de la Plaça dels Estels: Un espectacle de llum i so prologarà la inauguració del pessebre Belén Gegant a partir del 5 de desembre.

Entre els plans que no hem de deixar escapar hi ha els mercadets nadalencs, una oportunitat per gaudir de l'ambient i aconseguir els regals nadalencs. Així, el passeig central de l'avinguda de Federico Soto acollirà el mercat de Nadal, des de l'1 de desembre al 7 de gener. Serà també el lloc on se situï la Fira del Llibre Antic i d'Ocasió. El Mercat de la Cascaruja i Porrate Navideño arribarà a aquest mateix punt des del el 20 al 24 de desembre.

Alacant té programades moltes propostes en matèria esportiva, com una travessia nedant o la popular Sant Silvestre, també la celebració de la nit de Cap d'Any infantil i adulta, o la tradicional arribada dels Reis Mags. Si vols consultar el programa complet, no et perdes AQUEST REPORTATGE en què et donem tots els detalls.

Pujar