9 de juliol de 2020 9/7/20

L’IVC presenta al Teatre Arniches l’espectacle de titelles ‘La Poubelle plus belle o Trash’

L’IVC presenta al Teatre Arniches l’espectacle de titelles ‘La Poubelle plus belle o Trash’ - (foto 1)
  • La companyia teatral Zero en Conducta presenta aquest espectacle familiar diumenge 15 de març a les 12 hores

El Teatre Arniches d’Alacant acull el pròxim diumenge 15 de març (12 hores) l’obra de titelles sense text ‘La Poubelle plus belle o Trash’ de la companyia teatral Zero en Conducta.

‘La Poubelle plus belle o Trash’ és un espectacle infantil i familiar que conté una història amb un bonic missatge: moltes vegades, la màgia està en les coses que tirem, oblidem o decidim que ja no ens serveixen.

Poubelle és una bosseta de fem que sempre va somiar ser una estrela. Però, una bossa de fem és una bossa de fem i sempre ho serà. Així, Poubelle accepta el seu destí en aquesta comèdia tràgica i molt còmica, sense llançar la tovallola, perquè sap que “en la vida, si perds el tren, sempre et podrà recollir el pròxim camió del fem”.

En l’obra, i a través de la protagonista Poubelle, es descobreix que per a parlar d’una cosa tan complexa com és l’acceptació, no hi ha res de millor que un mitjà tan simple com un poal de fem.

La responsable de l’IVC a Alacant, Alicia Garijo, ha assenyalat que “és un espectacle dissenyat des de la senzillesa de les coses menudes, a vegades ja inservibles, però que poden recobrar vida si ens atrevim a somiar. L’espectacle llança un missatge d’amor propi i es planteja la utilitat dels objectes que ens semblen obsolets”.

‘La Poubelle plus belle o Trash’ ha estat present en festivals teatrals d’Espanya, Itàlia, Holanda i Alemanya. Ha obtingut el Premi FETEN al millor espectacle de xicotet format en el 2019 i el premi al millor espectacle de carrer en el Haifa International Children’s Theater.

Les entrades per a aquest espectacle es poden adquirir en l’enllaç següent: https://ivc.gva.es/val/ivc-val/programacio-ivc/teatre-arniches-d-alacant/la-poubelle-plus-belle-o-trash-v

Pujar