elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'equip de futbol 11 femení de la Universitat d'Alacant guanya el Campionat d'Espanya Universitari

L'equip de futbol 11 femení de la Universitat d'Alacant guanya el Campionat d'Espanya Universitari
  • Les jugadores alacantines es van imposar en la final a la Universitat de València per 2 gols a 0 en un torneig que es va disputar a la Universitat Camilo José Cela de Madrid

MÉS FOTOS
L'equip de futbol 11 femení de la Universitat d'Alacant guanya el Campionat d'Espanya Universitari - (foto 2)
L'equip de futbol 11 femení de la Universitat d'Alacant guanya el Campionat d'Espanya Universitari - (foto 3)

L’equip femení de futbol 11 de la Universitat d’Alacant ha aconseguit el seu primer Campionat d’Espanya Universitari després de fer una fase final perfecta en el torneig que es va disputar entre el 20 i el 23 de setembre a Madrid, organitzat per la universitat amfitriona, la Camilo José Cela, a les instal·lacions esportives Angel Nieto de Boadilla del Monte.

La Universitat d’Alacant va quedar enquadrada en el grup B on va tenir com a rivals la Universitat Politècnica de Madrid i la Universitat de Barcelona, dos potents equips als quals va derrotar en dos intensos partits, i va guanyar per 5 a 1 les madrilenyes i per 1 a 0 les catalanes, i d’aquesta manera va aconseguir la classificació per a la final.

El partit definitiu que va decidir l’equip campió el van disputar contra la Universitat de València. Un partit disputat que es va resoldre en la segona part, en el qual la Universitat d’Alacant va aconseguir un històric triomf per 2 gols a 0 davant de les valencianes. Una victòria a la qual es van sumar també els trofeus a la millor portera i menys golejada de la competició, amb només un gol encaixat en tot el torneig, Inés García, i la bota d’or com a màximes golejadores per a Núria Pomer i Maria Macias, les dues de la nostra universitat, amb tres gols cadascuna.

Pujar