elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Karamba, empresa de comiats de solter a Alacant que s'adapta a la nova normalitat

Karamba, empresa de comiats de solter a Alacant que s'adapta a la nova normalitat
  • Aventures originals, passeig en limusina o comiat amb vaixell 茅s l'oferta de Comiats Karamba per a les teues escapades m茅s originals

La volta a la nova normalitat sembla més a prop. Arrere queden els mesos més durs de la pandèmia i amb la vacunació en marxa, és el moment de traure les agendes i començar a planificar escapades amb amics, però sempre amb totes les garanties higienicosanitàries.

Des d'elperiodic.com t'expliquem com organitzar la teua escapada amb èxit i per a això el millor és posar-se en mans de professionals experts en l'organització d'esdeveniments que s'encarregaran de preparar el comiat de solter o comiat de soltera, un passeig en limusina o un menjar amb amigues.

Per això, si el teu millor amic o amiga es casa, si vols viure una aventura o simplement festejar l'aniversari, l'ascens en el treball o la vida, Comiats Karamba posa a la disposició dels seus clients una àmplia oferta de possibilitats perquè els millors moments es convertisquen en moments únics i inoblidables.

Comiats Karamba és una agència d'esdeveniments, amb set anys d'experiència i milers de clients satisfets, especialitzada en l'organització de comiats de solter originals a Alacant.

Alta experiència en l'organització d'esdeveniments

L'agència Acomiadades Karamba va obrir les seues portes en 2014 i ofereix als seus clients les opcions més divertides i fresques per a un cap de setmana de comiat de soltera i de solter inoblidable a Alacant. Des d'un menjar en un restaurant, un tardeo o una escapada a la meravellosa Illa de Tabarca.

Comiats Karamba no deixa escapar cap detall en el teu comiat de solter i de soltera a Alacant i s'encarrega des de cercar l'allotjament per a tots els assistents, cercar el restaurant i organitza espectacles a domicili. Per això, aquesta agència d'esdeveniments ofereix als seus clients els millors serveis per a comiats de solter i soltera a Alacant.

Per tant, organitzar un Comiat a Alacant amb Comiats Karamba és garantia d'èxit.

Comiats amb vaixell

Si per alguna cosa es caracteritza Comiats Karamba és per la seua originalitat a l'hora d'organitzar els comiats de solter i de soltera. Així ofereix la possibilitat de celebrar l'eixida en catamarà per la Mar Mediterrània, realitzar speed boat a Alacant solcant amb llanxa el Mediterrani fins a l'illa de Tabarca i fins i tot llogar un veler per a solcar les mars amb els teus amics.

Lloguer de limusines

Per això, si estàs a Alacant o tens pensat viatjar a la millor terreta del món, Comiats Karamba ofereix recórrer les millors ciutats de la província en limusina. Per a això posa a la disposició dels clients una àmplia varietat de limusines a Alacant amb tot luxe de detalls perquè la festa vaja sobre rodes.

T'imagines el teu comiat de solter o de soltera sobre una luxosa limusina? Comiats Karamba posa a la disposició dels seus clients vehicles amplis de més alt nivell, amb minibar, amb acabats de fusta, amb capacitat de vuit a deu persones, a més d'una limusina per a deu amics. O perquè no els discobus amb capacitat per a 21 passatgers.

Les teues escapades més originals

Si estàs cercant aventures en el teu comiat de solter a Alacant, Acomiadades Karamba ofereix activitats en motos d'aigua, llanxa ràpida, crazy sofà, vol nàutic, flyboard o paddel surf.

Amb Comiats Karamba pots viure una aventura contínua amb una àmplia varietat d'activitats aquàtiques i amb un passeig a cavall, una excursió en quad o bugle, fer carreres de kart i fins a jugar a futbol bambolla o practicar paintball.

Comiats Karamba a Alacant organitza, a més, una fuita room, un joc divertit en el qual un grup de jugadors coopera, resol trencaclosques i fa tasques en un o més espais per a avançar i aconseguir una meta determinada en un període de temps limitat.

M脡S FOTOS
Karamba, empresa de comiats de solter a Alacant que s'adapta a la nova normalitat - (foto 2)
Karamba, empresa de comiats de solter a Alacant que s'adapta a la nova normalitat - (foto 3)
Karamba, empresa de comiats de solter a Alacant que s'adapta a la nova normalitat - (foto 4)
Pujar