5 de juliol de 2020 5/7/20

‘Fem Festa’ revisarà les bases de tots els concursos i certàmens de la Federació amb taules de treball obertes als foguerers i barraquers

‘Fem Festa’ revisarà les bases de tots els concursos i certàmens de la Federació amb taules de treball obertes als foguerers i barraquers - (foto 1)

  La candidatura a la Federació de les Fogueres de Sant Joan, encapçalada per Toñi Martín – Zarco Marín, revisarà totes les bases dels concursos i certàmens organitzats per la Federació de Fogueres.

  L'equip ‘Fem Festa’ pretén realitzar una revisió exhaustiva de les bases del certamen artístic, certamen de pesebres, certamen de teatre, etc, per a garantir que tots els participants i jurats qualificadors, coneguen cada aspecte a valorar, a més d'ajustar-les a l'actualitat, perquè amb el pas dels anys hi ha diferents qüestions que s'han de matisar i tindre en compte.

  Per a això, es realitzaran taules de treball en les quals participaran barraquers i foguerers de totes les associacions que així ho desitgen, per a entre tots redactar unes bases clares, concises, transparents i adaptades a les necessitats de les associacions.

  “Tenim molt clar que els jurats dels diferents certàmens i concursos que organitza la Federació han de ser absolutament transparents i han de tindre molt ben definit què és el que han de valorar. Amb unes bases consensuades per tots els foguerers i barraquers, a més d'un protocol a seguir en les valoracions, es garantirà la transparència en els seus veredictes”, ha comentat la candidata de ‘Fem Festa’, Toñi Martín-Zarco.

  A més, la candidatura proposa que els premis siguen proporcionals a la participació de tots els certàmens i concursos. “Hi ha concursos que tenen una alta participació, com és el certamen de pesebres, que només es concedeixen tres premis per modalitat, per posar un exemple. Considerem que, d'acord amb la participació, s'han d'atorgar un nombre de premis proporcional”, ha conclòs Toñi Martín – Zarco.

  Pujar