24 d’octubre de 2020 24/10/20

‘Fem Festa’ reestructurarà les competicions esportives organitzades per la Federació

‘Fem Festa’ reestructurarà les competicions esportives organitzades per la Federació - (foto 1)

  Les competicions esportives són una de les activitats més populars de quantes organitza la Federació de Fogueres i, per això, l'equip  ‘Fem Festa’ vol donar-li la importància que mereix estudiant una reestructuració que s'adapte a les demandes dels participants.

  La candidatura, a més de mantindre les competicions que es desenvolupen amb èxit, pretén afegir la categoria juvenil en totes les modalitats.  "Volem involucrar als juvenils de les fogueres i barraques en tota mena d'activitats esportives, afegint la categoria juvenil de bitles, així com l'oferta de diferents disciplines esportives”, ha comentat Toñi Martín – Zarco. 

  L'oferta que pretén dur a terme aquesta candidatura, a més d'estudiar i reestructurar les competicions segons la demanda i necessitats dels festers; és realitzar tornejos per a categories infantil, juvenil i adulta de futbol, bàsquet, pàdel, tennis, parchís, dominó, mus i recuperar el torneig de pesca. Aquestes modalitats podran tindre categories mixtes perquè tots els que tinguen interés a jugar, puguen participar sense cap problema.

  Una altra de les accions dins de l'àrea d'esports  serà unir festa, esport i solidaritat amb l'organització d'una carrera a benefici de diferents associacions de la ciutat. “Considerem que és fonamental involucrar-nos amb les diferents associacions i entitats socials de la ciutat, per a ajudar-los amb els recursos que els podem aportar. Per a això, realitzarem una carrera solidària en la qual participaran tots els foguerers i barraquers que ho desitgen”, ha assenyalat Toñi Martín – Zarco.

  A més, aquesta candidatura es compromet a mantindre l'acord existent en l'actualitat amb l'Hèrcules Club de Futbol, perquè tots els foguerers i barraquers puguen acudir a animar a l'equip de la ciutat.

  Pujar