elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Fogueres de Sant Joan 2022

Fogueres de Sant Joan 2022

Últimes notícies, fotos i vídeos de les Fogueres de Sant Joan a Alacant. Consulta els horaris de les mascletaes, monumental palmera, castell de focs artificials, ofrena de flors i actes principals de les fogueres d'Alacant. T'expliquem com viu la ciutat la seua festa més important i la programació d'actes que no has de perdre't.

Si vols saber quan desfilarà el teu foguera per l'Ofrena, qui llança la mascletá o la monumental palmera, o si vols recórrer les fogueres guanyadores, conéixer la millor il·luminació o els actes principals de la setmana de fogueres, segueix-nos en aquest especial i en les xarxes socials.

Quin temps farà durant les Fogueres 2022? Què has de tindre en compte per a gaudir de la setmana gran d'Alacant? Totes aquestes respostes les trobaràs en l'especial Fogueres 2022 d'elperiodic.com.

NOTICIES

Les Falleres Majors de València i les seues Corts d’Honor visiten Alacant amb motiu de les Fogueres de Sant Joan 2022

VALENCIA | FESTES
Les Falleres Majors de València, Nerea López Maestre i Carmen Martín Carbonell, i les seues respectives Corts d’Honor visitaran els pròxims dies la ciutat d’Alacant amb motiu de la celebració de les Fogueres de Sant Joan de 2022, que tornen després de dos exercicis. La delegació de València visitarà la ciutat del 21 al 24 de juny, coincidint amb els dies grans de la festa. D’aquesta manera, les màximes representants de les Falles de València gaudiran, entre altres activitats, del concurs de &lsquo...
Pujar