25 d’octubre de 2020 25/10/20

Dues persones d'avançada edat moren per un incendi en el seu habitatge

Dues persones d'avançada edat moren per un incendi en el seu habitatge - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Dues persones d'avançada edat moren per un incendi en el seu habitatge - (foto 2)
  Dues persones d'avançada edat moren per un incendi en el seu habitatge - (foto 3)

  Un home de 90 anys i una dona de 84 anys han mort aquest matí a conseqüència d'un foc en el seu habitatge, situat al carrer Sant Felicites, cantonada amb el carrer Pintor Gisbert, d'Alacant.

  Segons han informat fonts del Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS), el foc ha afectat a una segona planta d'un edifici de tres altures. Fins a allí s'han traslladat tres dotacions del SPEIS i 14 bombers, que s'han dividit en dos equips per a iniciar les tasques d'extinció per l'exterior amb diverses línies d'aigua i el vehicle escala, així com per a entrar a l'interior de l'habitatge trencant la porta.

  Una vegada dins, els bombers han trobat a l'home, ja mort, en una de les habitacions, mentre que la dona va ser rescatada i atesa per efectius del Samu, encara que ha mort pocs minuts després, segons les mateixes fonts.
  Les flames han tingut el seu origen en el saló de l'immoble, però es desconeixen les causes que les van provocar. L'interior de l'habitatge ha quedat calcinat, mentre que el pis superior també s'ha vist afectat per l'exterior de la façana, la qual cosa ha requerit l'actuació dels bombers per a sanejar-la. Posteriorment, els efectius del SPEIS han realitzat tasques de ventilació amb els grups de pressió positiva.

  Per la seua banda, la Policia Local ha engegat un dispositiu amb cinc patrulles tallant els accessos dels dos carrers, juntament amb dues patrulles de la Policia Nacional. La Comissió Judicial s'ha fet càrrec de l'aixecament dels cadàvers.

  Pujar