19 d’octubre de 2020 19/10/20

Un conductor begut s'ix de la via, xoca brutalment i travessa un jardí a Alacant

Un conductor begut s'ix de la via, xoca brutalment i travessa un jardí a Alacant - (foto 1)
  • El cotxe va quedar totalment destrossat i el jove conductor ha sigut detingut

MÉS FOTOS
Un conductor begut s'ix de la via, xoca brutalment i travessa un jardí a Alacant - (foto 2)
Un conductor begut s'ix de la via, xoca brutalment i travessa un jardí a Alacant - (foto 3)
Un conductor begut s'ix de la via, xoca brutalment i travessa un jardí a Alacant - (foto 4)

La Policia Local d'Alacant va procedir sobre les dues de la matinada d'ahir a la detenció d'un jove de 22 anys després de travessar amb el seu vehicle una zona enjardinada en la zona de la Florida Alta i donar positiu en la prova d'alcoholèmia. Sobre les 01.40 hores la Central de Radi de la Policia Local d'Alacant, rebia diversos avisos a través de la terminal d'emergències 112, en la qual es comunicava l'ocurrència d'un accident de circulació en l'encreuament dels carrers Omega amb Cefeo, en el qual va intervindre un únic vehicle, que es va eixir de la via, impactant bruscament contra la vorada d'una zona enjardinada, depassant la vorada i accedint a l'interior del jardí.

Immediatament es van traslladar tres unitats de Policia Local del Servei Nocturn, que no van trobar el vehicle en el punt de l'accident, però després de realitzar una cerca va ser localitzat estacionat en una zona campa, entre altres vehicles, presentant les dues rodes davanteres rebentades i amb deformacions en les llandes, a conseqüència del fort impacte.

Igualment el càrter del cotxe va quedar totalment destrossat, amb pèrdua de l'oli. Els agents també van observar l'existència d'una important reguera d'oli, que va quedar vessat sobre el ferm asfàltic, des del lloc de l'accident fins a l'estacionament.

Aquesta reguera contemplava diverses taques grans que afectaven el carril de circulació i fins i tot a passos per als vianants que resultaven molt perilloses per a altres usuaris de la via, tant vehicles com vianants, en convertir-se el carrer en una autèntica pista lliscant. Una altra patrulla localitzava al conductor del vehicle accidentat en les proximitats, un jove de 22 anys d'edat d'origen francés.

Aquest conductor, que va ser sotmés a les proves d'alcoholèmia, va llançar un resultat positiu. A conseqüència de tot això, el jove conductor ha sigut denunciat penalment, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit, ja que va crear un greu risc tant per a la circulació rodada com per als vianants, abandonant el lloc sense senyalització alguna i sense que donara avís als serveis d'emergència per a la restitució de la seguretat.

Els carrers Manuel Diaz Galvez i Alfa van quedar afectades per l'oli, sent tallades al trànsit durant una hora, mentre els serveis de neteja municipal estenien un producte assecant que va absorbir l'oli.

Quant al vehicle va quedar immobilitzat i traslladat al depòsit municipal, quedant a la disposició de l'Equip d'Atestats que investiga les causes de l'accident.

Pujar