20 d’octubre de 2020 20/10/20

Compromís reclama solucions per al parc caní de la zona de Bulevard del Pla

Compromís reclama solucions per al parc caní de la zona de Bulevard del Pla - (foto 1)

    El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant ha reclamat al govern municipal que busque solucions per al parc de gossos tancats en l'antic Manjón Cervantes en la zona de Bulevard del Pla - Garbinet.

    Es tracta d'un espai que va tancar al febrer, segons va explicar el govern municipal per queixes veïnals pels lladrucs i la formació progressista reclama conéixer si després de tots aqueixos mesos s'ha pres alguna decisió des de la Regidoria de Protecció Animal que dirigeix la popular Julia Llopis.

    “Ens agradaria saber si es reobrirà aquest parc o si es buscarà un espai alternatiu, però és imprescindible donar solucions a les persones que portaven les seues mascotes a aqueix parc i no continuar deixant passar els mesos sense fer absolutament res”, ha conclòs Bellido.

    Aquest espai era usat diàriament pels propietaris de cans que trobaven en aquest parc un espai segur per a les mascotes, i el tancament del qual d'un dia per a un altre els obliga a desplaçar-se a un altre parc de gossos o a usar altres espais menys adequats de l'espai públic.

    Pujar