21 de setembre de 2020 21/9/20

Compromís qualifica de «promeses que es porta el vent» els anuncis de Barcala

    El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant ha tornat a criticar durament els anuncis i promeses incomplides de l'Alcalde de la ciutat Luis Barcala. En aquest cas es tracta del compromís de Barcala amb els veïns de Barri Obrer durant les festes d'agost per a promoure una modificació puntual del Pla General per a evitar l'amenaça de la construcció de blocs de cases de fins a 10 plantes en una zona conformada principalment per edificis que no superen les dues altures.

    "Si es construeixen els blocs que estaven previstos es canvien canviarà absolutament la fesomia i la manera de viure d'aquest barri tan singular de la ciutat d'Alacant", ha destacat Natxo Bellido, portaveu de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant.

    Però a més, des de la coalició han insistit que passen els mesos i no saben res sobre aquesta modificació, de si s'ha mogut un paper o no per a la modificació.

    "Compromís ja manifestem que donaríem suport a una actuació d'aquest tipus, però veiem una vegada més que la paraula del senyor Barcala no val res i l'única cosa que fa són promeses que es porta el vent", ha asseverat Bellido.

    Pujar