18 de gener de 2021 18/1/21

Compromís obri a la ciutadania el seu programa electoral

Compromís obri a la ciutadania el seu programa electoral - (foto 1)

    Compromís per Alacant ha obert a la participació dels ciutadans i ciutadanes alacantins l'elaboració del seu programa electoral. Mitjançant un formulari habilitat en la seua pàgina web i que es pot trobar a través de les seues xarxes socials la coalició proposa a la ciutadania fer aportacions sobre la base dels eixos del programa electoral.

    “Hem obert la participació per a l'elaboració del nostre programa electoral per a les eleccions municipals a tota la ciutadania, com ja vam fer amb el procés de participació ciutadana en les primàries i de la mateixa forma que el programa ‘L’Alacant que vols” va recórrer els barris de la ciutat recollint les inquietuds dels veïns i veïnes d'Alacant”, ha afirmat Sonia Tirado, candidata a l'Ajuntament d'Alacant per Compromís i responsable del programa electoral.

    Des de la coalició han destacat la possibilitat de donar un espai perquè qualsevol persona puga fer aportacions que enriquisquen el seu programa. “Volem que estiga pensat per a totes i tots i que estiga centrat en les qüestions importants i el benestar de la nostra ciutat”, ha conclòs Tirado.

     

    Pujar