31 d’octubre de 2020 31/10/20

Compromís insta al govern municipal a arribar a un acord per a posar en marxa l'antic centre d'oficis de COEPA

Compromís insta al govern municipal a arribar a un acord per a posar en marxa l'antic centre d'oficis de COEPA - (foto 1)

    El grup municipal de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant ha instat a a el govern del bipartit de les dretes a arribar a un acord que desbloquege i pose en marxa l'antic centre d'oficis de COEPA.

    Sobre aquest espai, la coalició valora que el servei autonòmic d'ocupació, Labora, ha de tindre la gestió, però que aquest òrgan i l'Ajuntament d'Alacant han d'arribar a un acord per a augmentar els anys de concessió i que es garantisca d'aquesta manera que aquest centre tornarà a oferir formació en prevenció de riscos laborals.

    Des de Compromís han assenyalat la importància d'aquest centre que compta en les seues instal·lacions amb un simulador de construcció, una eina bàsica que permet fomentar la seguretat laboral i disminuir la sinistralitat en un sector en creixement a Alacant i amb un percentatge tan elevat d'accidents laborals.

    “Per això instem a una bona cooperació entre les dues parts, per a garantir que torna a tindre activitat un centre que porta massa temps tancat”, ha conclòs Bellido, portaveu de la coalició.

    Pujar