29 de setembre de 2020 29/9/20

Compromís exigeix l'aprovació del Catàleg de Proteccions en el plenari ordinari de juliol

    El grup municipal de Compromís en l'Ajuntament d'Alacant ha exigit al nou equip de govern de dretes (PP-Ciudadanos), i el seu regidor d'Urbanisme que s'acceleren els tràmits per a dur a aprovació plenària el Catàleg de Proteccions en el pròxim plenari ordinari de juliol. Natxo Bellido, portaveu municipal de Compromís, ha indicat que fer això implicaria una voluntat de fer d'este mandat un temps real d'avanços en l'ordenació urbana de la ciutat.

    "Ciudadanos, que de moment ocupa un paper de comparsa en el nou govern de dretes, ha de demostrar si vol aportar alguna cosa positiva i deixa enrere les polítiques tradicionals de la dreta alacantina que sempre ha preferit un model de ciutat especulatiu i desordenat a impulsar instruments que protegisquen i facen valdre el seu patrimoni ambiental i cultural", ha afirmat Bellido.

    Des de Compromís han marcat el perill en la protecció arquitectònica que ara per ara pateix Alacant a causa del bloqueig en la passada legislatura del Catàleg per part de les dretes i els trànsfugues.

    "Sens dubte, el Sr. Santos té ara una oportunitat fantàstica de deixar enrere estes polítiques tan negatives per al futur d'Alacant, i mostrar una voluntat real d'avançar cap a un Pla General que compte entre les seues bases amb instruments de protecció patrimonial", ha conclòs Bellido.

    Pujar