27 de novembre de 2020 27/11/20

Compromís critica la gestió del regidor de Neteja d'Alacant

Compromís critica la gestió del regidor de Neteja d'Alacant - (foto 1)

  Sonia Tirado, regidora de Compromís a l'Ajuntament d'Alacant, ha criticat durament la gestió del regidor de Neteja, Israel Cortés, després de la "terrible" notícia que un informe de l'OCU situa Alacant com la segona ciutat més bruta.

  "A l'agost un altre informe ja ens situava com una de les ciutats més brutes d'Espanya, però aquest vergonyós penúltim lloc ens parla del desastre en la gestió del Partit Popular en el tema de la neteja, una gestió basada en anuncis, en rodes de premsa i en fotos en xarxes socials per a intentar tapar amb una cortina de fum una gestió desastrosa", ha remarcat Tirado.

  Les propostes de Compromís

  Des de la coalició ha afirmat que el govern municipal ha ignorat tots els plantejaments i aportacions de la resta de grups municipals, entre ells els que ha fet Compromís, entre els quals destaquen un pacte per la neteja, un major control en la gestió de l'empresa o l'exigència d'una modificació dels criteris d'avaluació de dins del plec de condicions.

  "La gestió del regidor Israel Cortés no estat centrada en la ciutadania sinó en la desídia, evidentment a un mes per a les eleccions municipals no demanarem la seua dimissió. Continuarem lluitant i barallant perquè la neteja d'aquesta ciutat siga un dels reptes que puguem superar en la següent legislatura, amb un control exhaustiu, amb un pacte entre tots els grups municipals, amb l'empresa i amb la ciutadania que faça que Alacant isca d'aqueix vergonyós penúltim lloc com una de les ciutats més brutes d'Espanya", ha conclòs Tirado.

  Pujar