elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Club de les Bones Decisions de la UA i el Grup Cegos inicien un estudi del teixit empresarial alacantí

El Club de les Bones Decisions de la UA i el Grup Cegos inicien un estudi del teixit empresarial alacantí
  • Alacant Reacciona intenta conèixer de primera mà com el sector empresarial de la província està reaccionant en aquest canvi de cicle provocat pel context internacional

El Club de les Bones Decisions de la Universitat d’Alacant i el Grup Cegos s’han unit, amb el suport d’altres organitzacions, per a llançar Alacant Reacciona, un estudi que busca analitzar i donar suport a les empreses alacantines amb la localització de les millors pràctiques empresarials que s’estan abordant en l’actualitat.

Segons explica María Reyes González, del Club de les Bones Decisions de la UA, «tenim una llarga trajectòria de relació amb Cegos i amb aquest treball conjunt es pretén comprendre la realitat empresarial de la província d’Alacant i determinar els principals eixos per a la millora empresarial en aquest entorn tan incert». «Des de la Universitat és important fer aquesta mena d’anàlisi, ja que ens ajuda a connectar formació i investigació amb les necessitats i preocupacions del teixit empresarial. A partir d’ací ens posem en marxa per a dinamitzar formació, investigació i transferència amb la societat alacantina», afegeix.

Per part seua, José Juan Aguilar, director de Llevant del Grup Cegos, indica que «l’objectiu de l’estudi és analitzar com el teixit empresarial alacantí està reaccionant davant l’entorn VUCA-BANI, complex, incert i que necessita respostes i referents. Al mateix temps és un fòrum privilegiat per a recollir les tendències i per a impulsar el teixit empresarial local».

L’estudi es focalitza a analitzar com les organitzacions estan responent a les noves realitats a través dels mecanismes de gestió desplegats en els seus quatre àmbits d'estructura organitzativa essencial, com són client, talent, operacions i lideratge, relacionats amb les tres realitats imprescindibles en aquest moment en la gestió: noves tecnologies, valors i oportunitats de negoci. Tota aquesta informació mesura els dotze reptes del futur que les organitzacions han de considerar en la seua evolució.

Les organitzacions poden participar en l’estudi a través d’aquesta adreça web de Cegos. El qüestionari té una duració d’uns quinze minuts i, si volen, els participants poden rebre un informe personalitzat amb la ruta de transformació de la seua organització.

 

Pujar