elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les candidates a Bellesa del Foc 2022 llueixen els seus millors gal·les

Les candidates a Bellesa del Foc 2022 llueixen els seus millors gal·les
  MÉS FOTOS
  Les candidates a Bellesa del Foc 2022 llueixen els seus millors gal·les - (foto 2)
  Les candidates a Bellesa del Foc 2022 llueixen els seus millors gal·les - (foto 3)
  Les candidates a Bellesa del Foc 2022 llueixen els seus millors gal·les - (foto 4)

  Les candidates al títol de bellesa del foc d’Alacant 2022 van vestir ahir les seues millors gales per a desfilar sobre la passarel·la de la plaça de bous. Com el dia anterior amb les infantils, una plaça engalanada i amb un públic molt lliurat les va rebre i va animar.

  L'acte va començar amb els presentadors, Marta Ponce de la foguera Óscar Esplá i Alexander Carrión de la foguera Nou Babel, que van anar nomenant una a una a les candidates perquè recorregueren els quasi 100 metres de passarel·la circular.

  Una vegada acabat la passada individual, van eixir totes a l'escenari per a esperar a la bellesa del foc d’Alacant, Isabel Bartual Fernández i les seues sis dames d’honor, que unisca a una van desfilar. Es va tancar l'acte cantant l'himne de la nostra ciutat. Per a això van pujar a l'escenari l'alcalde de la ciutat, Luis Barcala; la presidenta de la Federació dels Fogueres de Sant Joan, Toñi Martín-Zarco; la vicealcaldessa, Mª Carmen Sánchez i el regidor de Festes, Manuel Jiménez.

  Posteriorment es va celebrar el tradicional sopar al pati de sol del cus alacantí en la qual els presidents de les diferents comissions van acompanyar a les seues candidates.

  Pujar