elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una cambrera d'Alacant es va a treballar a al bar tot i haver un brot al local

Una cambrera d'Alacant es va a treballar a al bar tot i haver un brot al local

    La Policia Local d'Alacant va haver de posar en marxa un operatiu especial el passat divendres a la vesprada en un restaurant d'Alacant, on es trobava una treballadora a la cuina, tot i haver obtingut resultats positius de Covid.

    Els agents de Policia Local van identificar 35 persones que es trobaven dins d'aquest establiment, 14 treballadors i 21 clients, que van ser desallotjats i el restaurant va quedar clausurat fins diumenge, tant el responsable com la treballadora s'enfronten a unes sancions molt greus per incomplir les mesures sanitàries adoptades per la Generalitat Valenciana per frenar la pandèmia.

    Així mateix, el dissabte la Policia Local va tornar a realitzar una inspecció en aquest establiment, notificant el responsable els noms dels sis treballadors que estan contagiats amb positiu en Covid i no poden treballar en aquest restaurant.

    El regidor de Seguretat ha assenyalat que "aquest és un cas molt aïllat i el primer que es dóna a la nostra ciutat", i ha demanat "màxim compliment i control en els establiments de tots els seus treballadors, la Policia Local serà molt estricta per evitar que es puga dur a terme algun brot de Covid a Alacant".

    Pujar