21 de setembre de 2020 21/9/20

Caçat un home a Alacant amb cocaïna, *speed i pastilles d'èxtasis en el maleter del cotxe

Caçat un home a Alacant amb cocaïna, *speed i pastilles d'èxtasis en el maleter del cotxe - (foto 1)
  • El detingut ocultava la droga en el seu vehicle preparada per a la seua venda i distribució a la menuda

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant a un home de quaranta anys que presumptament traficava amb drogues a la menuda. Els fets van succeir durant la matinada del dijous 24, quan agents de l'O.P.R. (Unitat de Prevenció i Reacció) d'Alacant realitzaven labors darrere de la seguretat ciutadana.

En un moment donat van observar com un vehicle reaccionava de manera estranya en adonar-se de la presència policial, motiu pel qual la patrulla va procedir a donar l'alt al vehicle. El conductor es tractava d'un home que, en ser consultat en les bases de dades policials, els agents van comprovar que mesos arrere havia sigut detingut per cometre presumptament un delicte contra la salut pública.

El conductor mostrava en tot moment una actitud fugissera i nerviosa i, després de practicar-li un escorcoll de seguretat, els agents van descobrir que portava entre les seues pertinences una inflada quantitat de diners fraccionats. Després d'inspeccionar el vehicle, els policies van detectar diversos compartiments ocults on amagava diverses bosses bonic dosis de substància estupefaent preparada per a la seua presumpta distribució i venda a la menuda.

Dins del cendrer els agents van trobar cocaïna, diverses dosis de speed romanien ocultes en l'embellidor de la porta del conductor i multitud de pastilles d'èxtasis es trobaven camuflades en diversos compartiments del vehicle com davall de la palanca de canvis. Els policies van procedir a la detenció d'aquesta persona per cometre presumptament un delicte de tràfic de drogues.

El detingut, de 40 anys i nacionalitat espanyola, va ser posat a la disposició del Jutjat en Funcions de Guàrdia d'Alacant.

Pujar