21 de setembre de 2020 21/9/20

Alacant celebra la cinquena Trobada de Muixerangues

Alacant celebra la cinquena Trobada de Muixerangues - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alacant celebra la cinquena Trobada de Muixerangues - (foto 2)
  Alacant celebra la cinquena Trobada de Muixerangues - (foto 3)
  Alacant celebra la cinquena Trobada de Muixerangues - (foto 4)

  El passat diumenge les 11.30 a l’Esplanada d’Alacant, es van ajuntar tres colles desitjoses de mostrar al públic el millor d’elles. Després de la cercavila, La Jove Muixeranga de València, la Nova Muixeranga d’Algemesí i l’amfitriona, la Muixeranga d’Alacant, van demostrar que la feina feta durant tot l’any d’assajos fa possible que la xicalla arribe a tocar el cel.

  En aquesta cinquena Trobada de Muixerangues d’Alacant les colles participants van actuar en tres rondes individuals, una figura conjunta amb integrants de les tres muixerangues i finalment, una ronda conjunta de comiat. En aquestes rondes individuals es va aconseguir muntar set figures de cinc altures, per tant, el repte es va complir: en aquesta cinquena trobada la qualitat de les figures va ser excel·lent i es va aconseguir una connexió directa amb el públic assistent que aplaudia amb força cada representació plàstica de les colles.

  Més de 300 persones participants i centenars de persones al públic van ser testimoni d’una jornada Muixeranguera històrica a la ciutat d’Alacant.

  Desde la Colla agraixen a l´Institut Valencià de Cultura la seua cooperació perquè sense el seu recolzament no haguera pogut portar-se a terme aquest encontre

  Pujar