elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Àgueda Micó i el seu equip presenten a Alacant la candidatura 'Força, poble i futur' per al VIII Congrés Nacional del BLOC

Àgueda Micó i el seu equip presenten a Alacant la candidatura 'Força, poble i futur' per al VIII Congrés Nacional del BLOC
  • La candidata a secretària general, Àgueda Micó, ha estat acompanyada per Natxo Bellido, Marian Campello, Gerard Fullana i Vicent Marzà

MÉS FOTOS
Àgueda Micó i el seu equip presenten a Alacant la candidatura 'Força, poble i futur' per al VIII Congrés Nacional del BLOC - (foto 2)
Àgueda Micó i el seu equip presenten a Alacant la candidatura 'Força, poble i futur' per al VIII Congrés Nacional del BLOC - (foto 3)
Àgueda Micó i el seu equip presenten a Alacant la candidatura 'Força, poble i futur' per al VIII Congrés Nacional del BLOC - (foto 4)

 

Àgueda Micó i el seu equip han presentat la candidatura “Força, poble, futur” per al VIIIé Congrés Nacional del BLOC que se celebrarà els dies 26 i 27 de juny de 2021. Una presentació de candidatura coral en la qual Àgueda Micó ha volgut estar acompanyada per Vicent Marzà i diversos referents de les comarques alacantines, com el portaveu a la Diputació d'Alacant, Gerard Fullana, el portaveu municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant, Natxo Bellido, i la portaveu local de Compromís per Elx, Marian Campello.

Àgueda Micó, actual secretària general del BLOC-Compromís, aspira a convertir el seu segon mandat en una etapa de refundació del partit. La candidata ha esbossat les línies ideològiques i de treball de la seua candidatura, basades en les ponències presentades per al seu debat al Congrés. En esta línia, ha assegurat que és el moment “de refundar el BLOC per a convertir-lo en una eina encara més útil per a la ciutadania de les comarques d’Alacant i per al conjunt del País Valencià. Ara cal una refundació del BLOC, i és més necessària que mai perquè adaptar-nos i evolucionar en companyia de la societat està al nostre ADN. Una refundació que farem des dels nostres valors, que són la lluita per un país just, pròsper i sobirà, des de l’esquerra, el feminisme, l’ecologisme i la cohesió territorial. Un país de persones dignes i lliures que miren cap al futur”.

Per a Àgueda Micó, un dels principals reptes en la nova etapa és precisament “millorar la nostra presència a les comarques del sud, perquè el nostre projecte engloba tot el país sencer, des de Pilar de la Horadada fins a Morella. El treball a Alacant serà un dels eixos estratègics principals els propers anys. Per això, les persones d’estes comarques tindran una presència molt rellevant en el dia a dia de les decisions del partit”.

Representants de les comarques d’Alacant

Per fer realitat aquest eix estratègic pensant en les comarques d’Alacant, Micó ha anunciat diverses persones que formen part de la seua candidatura a l’Executiva Nacional. Entre elles, hi ha la portaveu local de Compromís per Elx i exdiputada a les Corts Valencianes, Marian Campello, que serà la nova cap d’àrea d’Acció Política; el regidor de Xaló i portaveu de Compromís a la Diputació d’Alacant, Gerard Fullana, que juntament amb la coportaveu de Compromís per Dénia, Maria José Garcia, i el regidor de Xixona, Lluc Sirvent, faran de representants territorials de les comarques d’Alacant a l’Executiva. La regidora d’Altea, Mari Laviós, serà la secretària d’Acció Territorial, mentre que l’exalcalde de la Torre de les Maçanes, Pau Torregrossa, serà l’encarregat de les relacions amb els moviments socials, a l’espera de sumar més noms alacantins a la direcció del partit.

Pujar