elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE d'Algemesí celebra un desdejuni informatiu amb el conseller Arcadi España

El PSPV-PSOE d'Algemesí celebra un desdejuni informatiu amb el conseller Arcadi España

  El passat dissabte 18 de juny l’agrupació socialista d’Algemesí va celebrar al Casino Lliberal un desdejuni informatiu amb la participació del Conseller Arcadi España i de l’alcaldessa de la ciutat Marta Trenzano

  A la cita no van faltar un bon nombre de militants, així com representant d’associacions i membres del sector econòmic i social algemesinenc. En aquesta trobada s’exposaren els resultat del model econòmic i de les accions que han realitzades pels socialistes valencians en els últims 7 anys.

  En primer lloc, Marta Trenzano va recordar com d’important és, que en moments complicats com els que hem viscut recentment, les administracions públiques aposten per una política d’inversió, com l’aplicada per la Generalitat i l’Ajuntament d’Algemesí, i no de retallades. També va recordar que durant aquesta legislatura la Generalitat ha invertit en Algemesí quasi 9 milions d’euros, dels quals cal destacar l’aportació feta a través del Pla Edificant.

  Per la seua part, Arcadi España va exposar els principals eixos del model econòmic que s’està aplicant, un model que ha possibilitat atraure empreses molt importants, com la factoria de cotxes elèctrics de Volkswagen, però que alhora permet que es mantinga i consolide l’Estat del Benestar del qual gaudeixen totes i tots els valencians.

  Després de les intervencions dels dos ponents, es va obrir un torn lliure de paraula en el qual els assistents preguntaren per la implicació del Consell de Ximo Puig en el problema del canvi climàtic, l’agricultura valenciana i, en concret, per les importacions de cítrics, i per la recuperació del dret civil foral valencià.

  Pujar