elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament llança 13 beques formatives remunerades per a joves estudiants algemesinencs

L'Ajuntament llança 13 beques formatives remunerades per a joves estudiants algemesinencs

    L'Ajuntament d'Algemesí ha convocat 13 beques formatives perquè joves estudiants algemesinenses puguen realitzar les seues pràctiques remunerades durant els mesos de juliol i agost. El termini per a presentar les propostes finalitza el dijous 25 de juny. Les candidatures per a optar a una de les beques es poden presentar de forma telemàtica a través de la seu electrònica municipal. La remuneració és de 500 euros al mes.

    Entre els mèrits puntuables està la nota mitjana de l'expedient acadèmic aportat, coneixements de valencià, altres idiomes comunitaris, no haver sigut beneficiari amb anterioritat del programa “La Dipu et Beca” o declarar una discapacitat superior al 33%.

    Per a poder optar a alguna d'aquestes beques es pot estar cursant estudis d'Economia, ADE, Ciències Polítiques, Filosofia, Sociologia, Comunicació, Belles Arts, Història, Història de l'Art, Relacions Internacionals, Publicitat i Relacions Públiques, Filologia Anglesa, Mestre, Fonaments de l'Arquitectura, Educació Física, Ciències de l'Activitat Física, Administració i Finances i Assistència a la Direcció.

    El regidor de Treball i Formació, Pere Blanco, ha assenyalat que amb aquesta convocatòria “volem mantindre l'esperit del programa de beques formatives per a joves, és cert que la situació d'incertesa generada per la crisi sanitària ha provocat que hem de fer tots els tràmits en temps rècord però s'ha convocat quan hem vist que la situació permetia dur a terme aquest programa amb seguretat”.

    Pujar