elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Falla Nou Mercat guanya el primer premi a falla gran i la Falla Ideal Terrassa el primer premi infantil

La Falla Nou Mercat guanya el primer premi a falla gran i la Falla Ideal Terrassa el primer premi infantil
  MÉS FOTOS
  La Falla Nou Mercat guanya el primer premi a falla gran i la Falla Ideal Terrassa el primer premi infantil - (foto 2)
  La Falla Nou Mercat guanya el primer premi a falla gran i la Falla Ideal Terrassa el primer premi infantil - (foto 3)
  La Falla Nou Mercat guanya el primer premi a falla gran i la Falla Ideal Terrassa el primer premi infantil - (foto 4)

  La Falla Nou Mercat s’ha imposat com la millor d’Algemesí obtenint el Primer Premi i el Ninot Indultat en la seua falla gran mentre que la Falla Ideal Terrassa ha estat la guanyadora en la categoria infantil i la Falla Plaça Tres Moreres s’ha endut el Premi a Ninot Indultat Infantil.

  El segon lloc en els grans monuments ha estat per a la Falla Ideal Terrassa també, la tercera posició l’ha obtingut la comissió Plaça del Cid, el quart lloc ha estat per a la Falla Santa Bàrbara, la cinquena posició l’ha aconseguit la Falla Plaça Tres Moreres; la falla que ha quedat en sisé lloc ha sigut Parc Salvador Castell, la setena posició ha sigut per a la Falla Plaça Cabanilles, el huité lloc l'ocupa la Falla Parc Bernat Guinovart, la novena Víctor Pradera, la falla Crist de l’Agonia s’ha classificat en desena posició, mentre la Falla El Pla ha quedat en onzena posició.

  En categoria infantil la Falla Parc Bernat Guinovart ha obtingut el segon lloc; després d'ella, tercera, la Falla Barri Santa Bàrbara, la comissió El Pla ha quedat en quart lloc. En cinquena posició l’associació fallera Nou Mercat, seguida de la falla Plaça del Cid que ha obtingut la sisena posició. El seté lloc ha estat per a la comissió Plaça Tres Moreres; en huité lloc la Falla Víctor Pradera, la novena posició s’ha atorgat a Plaça Cabanilles, la desena posició ha sigut per a la falla Crist de l’Agonia i, per acabar, l’onzena posició per a Parc Salvador Castell.

  L’Ajuntament, a través de l’Agència Municipal de Promoció del Valencià, ha atorgat el V Premi «Roberto Martínez» al Millor Llibret de Falla “ex aequo” a la Falla Plaça del Cid i la Falla Nou Mercat, que també han estat guanyadores, per una banda, del premi el Millor Contingut i Coherència Temàtica per a ’50 aniversari Aniversari Muixeranga d’Algemesí’ a la Falla Plaça del Cid i, d’altra banda, els premis a Millor Contingut Infantil i a Millor Disseny i Maquetació per a la Falla Nou Mercat. El Millor Article d’un llibret de falla ha estat per a ‘Agenda Tresmorenenca 2030’ de la Falla Plaça Tres Moreres; el Millor Contingut Lúdic i Satíric ha estat al ‘Receptari d’un bon cabaniller’ del llibret de la Falla Plaça Cabanilles i la Millor Portada a ‘El circ de la vida’ d’Adri Tornero del llibret de la Falla Víctor Pradera.

  El banderí d’Enginy i Gràcia ha estat a la falla gran de la Plaça del Cid i a la falla infantil d’Ideal Terrassa. Per la seua banda, la regidoria d’Igualtat ha volgut premiar a la falla Santa Bàrbara amb el Premi Igualtat. A més, també s’ha entregat els premis de la Cavalcada del Ninot i els Bunyols d’or individuals i col·lectius de la Junta Central Fallera.

  L’acte de lliurament on han assistit els i les representants de cada comissió ha tingut lloc a la clàssica Plaça Major, on no es celebrava des del 2019, marcant així la tornada d'unes condicions a l’altura de les festes. Des de l’Ajuntament d’Algemesí agraïm a la Junta Local Fallera i a totes les associacions falleres per tota l’organització i la il·lusió depositada en estes Falles 2023.

   

   

  Pujar