elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Algemesí alberga les finals dels JECV de Raspall Individual Femení Infantil

Algemesí alberga les finals dels JECV de Raspall Individual Femení Infantil

  Les finals dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de Raspall Individual femení de la categoria infantil, es disputen en el trinquet d'Algemesí el dissabte 8 de juny al matí.

  Les huit millors jugadores de Raspall en la categoria infantil es mesuraran entre elles per a proclamar-se campiona individual, serà en el trinquet d'Algemesí a partir de les 9.30 hores del matí. Les participants estaran distribuïdes en dos grups formats per quatre jugadores cadascun, en el qual les primeres classificades de cada grup disputaran la final absoluta i les segones classificades jugaran la final pel tercer lloc.

  El grup I que obrirà aquesta jornada està format per Claudia de Alqueria de la Comtessa, Maria del Genovés, Marta de Meliana i Lluna de Patraix. En el grup II jugaren Paula d'Algemesí, Ángela de Faura, Júlia de Tavernes de Valldigna i Judith de la Vall de Laguar.

  L'any passat en aquesta mateixa categoria quede campiona Aina de Meliana, subcampiona va ser Laura de Alfàs del Pi, en tercer lloc tranquil Carmen de Castelló i la quarta classificada va ser Claudia de Alqueriade la Comtessa, que enguany també ha aconseguit classificar-se per a aquesta fase final. Entre les participants d'enguany també cal destacar a Ángela de Faura que l'any passat es va proclamar campiona individual en la categoria aleví i Júlia de Faura que quede tercera classificada individual aleví en l'edició anterior.

  A Algemesí s'espera que siga una jornada molt intensa i emocionant, ja que són les primeres finals oficials en el trinquet remodelat de la localitat de la Ribera.

  Pujar