Castellano
XV CURSA CASTRO

• El primer local a travessar la línia de meta va ser Carles Piquer Robles

Quasi 150 corredors es van donar cita aquest diumenge en la XV Cursa de Muntanya Castro d'Alfondeguilla, una carrera que ja s'ha convertit en una clàssica de la muntanya, que enguany va començar amb un emotiu homenatge en record de Honorio Galindo, membre de la directiva del club que moria la setmana passada. Amb emoció i amb un silenci eixordador, els corredors van aguantar en la línia d'eixida mentre se li van dedicar unes emotives paraules a un veí de la localitat implicat en la vida social d'Alfondeguilla.

Els corredors van completar els 18,5 quilòmetres amb un desnivell de 1.075 passant per llocs emblemàtics de Castro, amb el Castell i la Nevera com a escenaris.

Poc més d'hora i mitja després de donar l'eixida, amb un temps d'1.38:03 travessava la línia de meta David Prada de Conflent Monfort, guanyador de la cursa, el segon va ser Álex Juan Carratalá amb un temps d'1.38:43 i el tercer classificat va ser Rubén Pascual Naranjo amb un temps d'1.47:09, guanyador també en categoria de veterans.

El primer local en travessa la línia de meta va ser Carles Piquer Robles que, amb un temps de 2.00:24 hores, va ocupar el lloc número 9 de la classificació. El segon local va ser Roberto Juan Herrera Rodríguez, que va ocupar el lloc número 11 amb un temps de 2.03:58.

La primera dona a completar la carrera va ser Beatriz Fas Juan amb un temps de 2.10:25, seguida de Mireia Briones González amb 2.14:26 i la tercera va ser Yasmina Martín Rivera amb un temps de 2.15:16.

MÉS FOTOS
VIDEO | David Prades guanyador de la XV Cursa de Muntanya Castro d'Alfondeguilla - (foto 2)