Castellano

L'Ajuntament d'Alfondeguilla aconsegueix 100 milions de litres d'aigua a l'any de l'Assut per al consum humà

L'Ajuntament d'Alfondeguilla aconsegueix 100 milions de litres d'aigua a l'any de l'Assut per al consum humà
  • L'alcalde qualifica de "històric" l'acord aconseguit amb els regants perquè les famílies tinguen aigua de major qualitat

L'Ajuntament d'Alfondeguilla i la Societat de Regants de l’Assut han aconseguit un acord històric que permetrà dedicar al consum de les famílies 100 milions de litres d'aigua a l'any del pou de l'Azut.

Aquest acord ha sigut possible després que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer haja donat permís per a poder destinar aquesta important quantitat d'aigua per al consum de les famílies d'Alfondeguilla. Cal assenyalar que des d'ara l'Ajuntament d'Alfondeguilla serà partícip de la Societat de Regants de l'Assut.

L'alcalde d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, ha qualificat de “històric” aquest acord que arriba “després de molt d'esforç i anys de treball” i permetrà que “els veïns tinguen aigua de major qualitat”. “Aquest acord històric és una notícia excel·lent per al municipi perquè els veïns tindran ara aigua de major qualitat”, ha apuntat.

“L'aigua és vida i que millor que aconseguir la millor aigua per als meus veïns”, ha afirmat Ventura que considera aquest acord com “la millor actuació que he aconseguit en els meus anys com a alcalde”.

Així, Ventura ha recordat les grans obres i inversions realitzades durant el seu mandat com la canalització de l'aigua des del brollador, la construcció del menjador escolar del CEIP Castro, el passeig per als vianants fins a la Vall d'Uixó i, recentment, el nou local de jubilats, entre altres.

Per a l'alcalde “a poc a poc el treball de l'equip de govern i dels treballadors de l'Ajuntament està donant els seus fruits”.

Pujar